Технічний відділ > Майстерня
Заміна акумулятора в UPS
stepan_kv:
В мому безперебійнику "Patriot" вийшов з ладу акумулятор. Аналогічний шукати не пробував і думаю що це нереально, навіть якби знайшов, то невідомо скільки він би коштував. Акумулятор був 12V і 4,2 Ah.
Я замінив його 2-ма китайськими акумуляторами по 6V і 4,5 Ah зєднаними послідовно. По розміру підійшли в самий раз.
UPS запрацював як молодий :) Можливо комусь згодиться.
rocker:
ціна такого акумулятора оптова десь 10уо. Правда не цсб, бо вони дорожні ніж китайські.
доречі, всі такі акуми мають стандартний розмір і вагу.
stepan_kv:
Ну а мені це обійшлося в 20 грн. :)
vanja:
--- Цитата: rocker від 12:06:20, 05 Червня 2008 ---ціна такого акумулятора оптова десь 10уо. Правда не цсб, бо вони дорожні ніж китайські.
доречі, всі такі акуми мають стандартний розмір і вагу.
--- End quote ---
То шось дуже дешево з огляду на останні зміни цін. Скільки б тоді коштував Акумулятор 12V 7 А\г? якщо 10-11 то я б купив в тебе пару штук
rocker:
акуми 12в є дорожчі за 6в. от для прикладу ціна 12в 7аг -- 15уо. 12в 12аг -- 26уо. А такі 6в 4.5аг в нас на базарі продають по 25-30грн за шт. Крім того упс з такою батарейкою - підійде тільки в тому випадку, коли в дома стоїть зовнішній стабілізатор напруги. ПРинаймні мені б прийшлось раз в рік міняти акумулятор, бо постійна понижена напруга. І в таких упсах зазвичай навіть авр нема і все падає на акумулятор.
П.С. 20грн - за 2шт?
Навігація
Go to full version