Автор Тема: Допоможіть розібратися із Cosmosat 7100  (Прочитано 2080 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній grek

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +97/-0
Допоможіть розібратися із Cosmosat 7100
« : 21:14:52, 28 Травень 2008 »
Допоможіть, будь ласка, розібратися із такою проблемою. Маю два реса Cosmosat 7100 i Arion AF-1700E, у обох одна і таж проблема: після роботи приблизно пів години рес перезагружаїться і на табло одні нулі. Трішки побуде вимкненим знов пів години працює. Ресивери абсолютно нові, ніяких прошивок або чогось другого  не робилось. У чєму може бути причина? Може попробувати перепрограмувати джитагом флеш?

Відсутній zioom

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 420
  • Рейтинг: +219/-91
Допоможіть розібратися із Cosmosat 7100/
« Відповідь #1 : 22:25:15, 28 Травень 2008 »
Допоможіть, будь ласка, розібратися із такою проблемою. Маю два реса Cosmosat 7100 i Arion AF-1700E, у обох одна і таж проблема: після роботи приблизно пів години рес перезагружаїться і на табло одні нулі. Трішки побуде вимкненим знов пів години працює. Ресивери абсолютно нові, ніяких прошивок або чогось другого  не робилось. У чєму може бути причина? Може попробувати перепрограмувати джитагом флеш?
Пробуй міняти електроліти.

Відсутній grek

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +97/-0
Допоможіть розібратися із Cosmosat 7100/
« Відповідь #2 : 22:43:50, 28 Травень 2008 »
Які? На бп чи як? Треба мабуть заміряти напругу під час глюку? Як гадаєте. Так усе в нормі.

Відсутній Lubomir

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 67
  • Рейтинг: +9/-2
Допоможіть розібратися із Cosmosat 7100/
« Відповідь #3 : 23:10:22, 28 Травень 2008 »
Cosmosat 7100 i Arion AF-1700E пробувати замінити кварци. *-G

Відсутній bluzia

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 20
  • Рейтинг: +14/-1
Допоможіть розібратися із Cosmosat 7100/
« Відповідь #4 : 09:04:37, 27 Грудень 2008 »
Нічого подібного! проблема не в тюнері а в програмній версії!мабуть у тебе стоїть мх прошивка! заливай польську і все буде добре!!!

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Допоможіть розібратися із Cosmosat 7100
« Відповідь #5 : 09:09:35, 27 Грудень 2008 »
@ bluzia
Як Ви собі уявляєте завантаження глобівського пз в аріоноподібний приймач?


Звісно ж в першу чергу приділіть увагу БЖ , ну а потім уже беріться до кварців і т.д.


Відсутній grek

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +97/-0
Допоможіть розібратися із Cosmosat 7100
« Відповідь #6 : 15:30:07, 27 Грудень 2008 »
Cosmosat вилікувався заміною кварцу, а от для Ariona не можу знайти кварц щоб попробувати замінити.

Відсутній bluzia

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 20
  • Рейтинг: +14/-1
Допоможіть розібратися із Cosmosat 7100
« Відповідь #7 : 22:45:22, 28 Грудень 2008 »
ти бодян мабуть геть повний ..... у супутниковому телебаченні!!! читай уважніше тему -     
Допоможіть розібратися із Cosmosat 7100/ !!!!то ж якого біса ти пишеш що в нього не можна запхати глобо!!!який він по твоєму аріоноподібний????а от на цьому космосаті це проблема вже давно відома, що він перезагружається через не повністю відповідність програмної версії!!!

Відсутній RomaF

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 434
  • Рейтинг: +136/-1
Допоможіть розібратися із Cosmosat 7100
« Відповідь #8 : 09:01:14, 29 Грудень 2008 »
шановний користувач bluzia, слідкуйте будь ласка за своїми висловлюваннями....

Відсутній oleho

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2243
  • Рейтинг: +3461/-3
Допоможіть розібратися із Cosmosat 7100
« Відповідь #9 : 20:51:27, 29 Грудень 2008 »
bluzia на честь новорічних свят пішов у відпустку на три місяці.
До зустрічі 1-го квітня, в день дурня.  *-K


 

Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 2628
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
Будь ласка, допоможіть!! Після патчера F300 нема картинки, звук є!!

Автор sanek911Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 13
Переглядів: 2872
Остання відповідь 10:52:50, 30 Вересень 2008
від sanek911
DreamBox 500HD (sim Ferrari, 2011 року) допоможіть підняти

Автор slavonРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 639
Остання відповідь 10:55:30, 06 Квітень 2020
від tibi
Не можу записати імідж будь-яким софтом, допоможіть!

Автор OlegikРозділ DBox-2

Відповідей: 3
Переглядів: 1716
Остання відповідь 11:54:19, 07 Серпень 2007
від Zerg
Будь ласка, допоможіть розібратись з Cas - Reader UA ver:0.0.3.3!

Автор BaksРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 5
Переглядів: 1977
Остання відповідь 09:50:09, 22 Липень 2008
від Yaro