Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Допоможіть прошити Globo 4100C

<< < (2/7) > >>

Yaro:

--- Цитата: M1sha від 00:00:44, 25 Травня 2008 ---Вам bodyan може персональний бан виписати ,за те що не хочете прочитати 
--- End quote ---

На щастя, ми маємо толкового і головне - дуже терплячого адміна, це відноситься також і до oleho, багатьом тут просто повезло, що адмінами вони, а не хто інший :)  *-P  ca.,  *-I  O0  An14

melkh:
хлопці,що ви вже прямо наїхали як звірі :tickedoff: на мене, ви би краще не флудили аж 2 пости на мене, а краще би пояснили. в мене лоадер старий, а також  версія прошивки,ось я і переживаю, щоб зразу його не вбити,я читав кроки при перепрошивці, але якщо ставити зовсім свіжу версію на стару, то можна і попрощатися з Глобіком, а так би не хотілося. *-G

kalyna545:

--- Цитата: melkh від 14:58:42, 25 Травня 2008 ---хлопці,що ви вже прямо наїхали як звірі :tickedoff: на мене, ви би краще не флудили аж 2 пости на мене, а краще би пояснили. в мене лоадер старий, а також  версія прошивки,ось я і переживаю, щоб зразу його не вбити,я читав кроки при перепрошивці, але якщо ставити зовсім свіжу версію на стару, то можна і попрощатися з Глобіком, а так би не хотілося. *-G

--- End quote ---
  bodyan ж написав як правильно прошивати. Я прошивав загрущиком Upgrade Tool 11-27-2007 (ver 1.2.01)

gotsanyuk:
melkh-у
Берете прошивку тут, інструкції тут. І сміло шиєте свій глобік.
ЗІ: перед тим як в прозі Upgrade_4000c_UA нажати "далі", Вам потрібно зробити так як показав Бодя  « Відповідь #1. Удачі.  ;)

melkh:

--- Цитата: gotsanyuk від 17:55:50, 25 Травня 2008 ---melkh-у
Берете прошивку тут, інструкції тут. І сміло шиєте свій глобік.
ЗІ: перед тим як в прозі Upgrade_4000c_UA нажати "далі", Вам потрібно зробити так як показав Бодя  « Відповідь #1. Удачі.  ;)

--- End quote ---

дякую,спробую.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version