Приймачі DVB-S/S2 > 7010A, 7100A, 7010
ARROX Free Tiger-X
Ігор Горбусь:
Взяв дві штуки дешевих тюнерів ARROX Free Tiger-X ( клон Глобо 7010 ), під заказ , один дед попросив поміняти у нього Cтронг FTA ? на щось краще та як най дешеве , і ще щоб щось показував . Тикнув у себе у прошивочну розетку ( а вона у мене іде з упса , щоб не дай бог як світло виключать міг дошити на упсі , два рази вже виручало !!! ) , а віе не засвічується , взяв другий , тикнув , той тоже !!! Ну думаю попав на дєшовці !!! :2funny: Постояв тюнер поки я розмислював як я маю їх віддати десь хвилину - і запустився !!! Я друрий тикнув - те саме десь хвилину чекав поки на дісплеї щось засвітиться ! Я тоді в просту розетку - запускається відразу !!! Чого воно так ? Всі ж інші тюнера які прошивав раніше ніколи такого не показували на упсі . Що там блок живлення якийсь інший ?
Astronomy:
Ігор це ж клон глобо!!!( це те саме що появились підробки на китайські товари)
Yaro:
--- Цитата: Ігор Горбусь від 18:27:58, 19 Травня 2008 ---Всі ж інші тюнера які прошивав раніше ніколи такого не показували на упсі . Що там блок живлення якийсь інший ?
--- End quote ---
Думаю, що саме так. Може БЖ має якусь байду-примочку, яка відслідковує форму вихідної напруги з УПСа, а вона далеко не така, як на його вході, тобто не синусоїдальна - так що то абсолютно можлива причина довгого думання тюнерів. І ще, можливо, на виході УПСа присутні погано відфільтровані ВЧ-викиди напруги і всяке таке різне цього роду - це теж не допомагає роботі БЖ в тюнерах.ІМХО.
vitalic:
Ськажітте, будь ласка, як можна зберігати особисті налаштування супутникового піємника для подальшої прошивки однотипних тюнерів (наприклад ARRROX-FREE TIGER} Є в наявності два однаково налагоджених приймача, але прошивки застаріли. Один з них прошиваю свіжою версією ПО, а налаштування злітають. Яким чином можна перенести настроки з непрошитого приймача?
Василий:
Як попасти в меню де знаходяться ключі і як ввести біси? Допоможіть будь ласка початківцям!
Навігація
Go to full version