Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Кабель для супутникової антени

<< < (15/20) > >>

slavon:
Те що чорний кабель нагрівається більше на сонці ніж білий це Ви праві ....  ca.,

валера:
tosat писав:
вкорочував я недавно після перестановки антен кабель так забув, що він всередині пропитаний клєєм по всій довжині і коли розробляв "F"-ки руки всі були в ньому..
трохи підправлю вас:  то не клей - ця рідина є масло, (масляна пропітка), для покращення якості кабеля який постійно в русі ,наприклад для повороток я ще трошки маю з старих часів принципово тримаю для повороток  :)

SashaTv:

--- Цитата: andre33 від 07:31:04, 27 Липня 2010 ---питання стояло чи чорний кабель розтріскається скорше ніж білий того самого виробника ,

--- End quote ---
Колір значення немає.Якщо на сонці будуть два кабелі/чорний і білий/одного хорошого виробника-то чорний можливо на пару градусів більш нагрієтся,що на довговічність невпливне.Той що бачили Ви швидше всього підробка.
PS:колір кабелю вибирають в останню чергу з точки зору естетики.

--- Цитата: SashaTv від 16:29:29, 26 Липня 2010 ---/як вважаєте на даху зверху шифера який кабель довше відслужить?/

--- End quote ---
Мав наувазі,що кабелі/чорн і біл/ розігріются не так від сонця-як від нагрівання шиферу.Кабель часів Союзу привів в приклад непросто так,а тому,що він служить в людей дотепер/а він саме чорного кольору/.Тобто все залежить від якості самого кабелю.

andre33:
Хлопаки , а на рахунок рідини у кабелі то це не масло а спеціальний гель - ущільнювач.

mayday10:
Доброго дня! Читаючи тут всі пости виникає питання то який краще кабель ставити на антену беручи до уваги співвідношення ціна+якість? В мене LNB Inverto twins, коли ставив антену "всучили" дешевий кабель якийсь PCI USA а якість його зовсім нікудишня от і вирішив поміняти ca.,  ca.,  ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version