Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Кабель для супутникової антени
tosat:
Тоді стандартнв процедура: провір дісек, потім головки (мають бути однотипні...)
В мене колись таке було що ТВ розетки(я ставлю сат) а тут вже люди поставили..повикидав всі опори так канали з нижчою частотою робили, а ОРТ ні.., прийшлося ставити з"єднувач кабелю замість розетки - все запрацювало...
jvpx:
To inero.
А які тюнера використовуєш?Не раз стикався з такою ситуацією при роботі з аріоноподібними на головках з двома і більше виходами.Особливо це помітно,коли стоять різні тюнера(наприклад Globo та Ferguson)-таке враження,що перший просто подавлює сигнал для останнього.Деколи допомагала заміна головок та дісеків,бажано ставити однієї марки.Про дещо подібну ситуацію можна прочитати тут:
http://sat-ukraine.info/index.php?topic=3484.msg46389#msg46389
inero:
--- Цитата: jvpx від 09:17:42, 10 Листопада 2008 ---To inero.
А які тюнера використовуєш?Не раз стикався з такою ситуацією при роботі з аріоноподібними на головках з двома і більше виходами.Особливо це помітно,коли стоять різні тюнера(наприклад Globo та Ferguson)-таке враження,що перший просто подавлює сигнал для останнього.Деколи допомагала заміна головок та дісеків,бажано ставити однієї марки.Про дещо подібну ситуацію можна прочитати тут:
http://sat-ukraine.info/index.php?topic=3484.msg46389#msg46389
--- End quote ---
тюнер жлобік7010а покищо по одній голові з одними виходами, думаю розводити по кімнатах, але якщо нічого не вийде залишуся з одним в тій кімнаті де 2 метри кабелю до дісіка.
орлик:
Хлопи підкажіть. Я встановив 2 антени - 3голового і другу на Ямал. Для другої антени не вистачило 1.5м кабеля Фінмарк і я доточив через зєднання. Так Глобик4100 вирубається і навіть коли головка Ямала не підєднана. Одна 3голова працює добре. Я розєдную цей 1.5 метровий кусок і тюнер не вирубається. Виходить , що треба суцільний кабель встановляти ??? І що тюнер із зєднанням не дружить??? Чи можливо бракований кабель???
KYJIAK:
--- Цитата: орлик від 21:17:48, 07 Червня 2009 ---Хлопи підкажіть. Я встановив 2 антени - 3голового і другу на Ямал. Для другої антени не вистачило 1.5м кабеля Фінмарк і я доточив через зєднання. Так Глобик4100 вирубається і навіть коли головка Ямала не підєднана. Одна 3голова працює добре. Я розєдную цей 1.5 метровий кусок і тюнер не вирубається. Виходить , що треба суцільний кабель встановляти ??? І що тюнер із зєднанням не дружить??? Чи можливо бракований кабель???
--- End quote ---
Так закорочений кабель подивись уважно на F-ky може одна жила попадає на середню.Хоча може бути що той кусок кабеля закорочений але це буває рідко.Удачі..
Навігація
Go to full version