Приймачі DVB-S/S2 > Strong 4401, 4402
Strong 4402 - прошивка, список каналів, ключі
bodyan:
Важливо ЗнатиРесивери Strong 4402 існують двох типів Одномегабайтні і Двомегабайтні.
Софти цих Тюнерів несумісні, тобто софт від одномегабайтного приймача Strong 4402 в жодному разі НЕ МОЖНА заливати в Strong 4402(двомегабайтний), чи навпаки.
Тому перед прошиванням приймачів Strong 4402 перш за все необхідно розібратись, який саме у Вас приймач. Розрізнити їх можна по серійному номері, який знаходиться на нижній кришці тюнера і виглядає таким чином:
Увагу звертаємо на чотири цифри які знаходяться після букви Е серійного номеру.
Якщо у Вас цифри до нижчі від 0407, то у Вас одномегабайтний приймач(перший малюнок), якщо ж у Вас вище від 0407 то ви щасливий власник двохмегабайтного Strong 4402.
P.S. Якщо у Вас одномегабайтний приймач, я в жодному разі не радив би прошивати його, оскільки існує велика ймовірність невдалого прошиття, що призводить до появи на таблі тюнера "Err8". З даного стану приймач вивести звісно можна, проте потрібно докласти добрих зусиль.
Небхідні програмиITLINK339_UA - програма завантажувач софта в приймач + редактор каналів з можливістю завантаження/вивантаження списків каналів
ITLINK339_UA.zip (283.14 Кб - завантажено 1332 разів.)
KeyMaker_131_UA - редактор ключів з можливістю завантаження/вивантаження ключів
KeyMaker_131.zip (683.83 Кб - завантажено 817 разів.)
Прошивка
SRT4402_Sharp0184_1M_XCAS_041218 для Одномегабайтних Strong 4402
SRT4402_Sharp0184_1M_XCAS_041218.zip (679.02 Кб - завантажено 699 разів.)
Strong 4402(2 Mb) софт від 5 червня 2006 для Двох Мегебайтних Strong 4402
strong_SRT4402_Sharp0614_2M_allpatch_060605_test.zip (939.42 Кб - завантажено 872 разів.)
Список каналів Hot Bird 6/8/9 13.0°E Astra 4A 4.8°E Amos 2/3 4.0°W
і ключі для Strong 4402 (2Mb)
4402_2Mb_13E5E4W_sat-ukraine.info_170307.zip (53.04 Кб - завантажено 810 разів.)
bodyan:
--- Цитата: nico2;13589 ---Так було завжди коли софт не лізе до моделі,може погано роздивився флешку тому що 1-но мегабайтний прошиваеться програмою до двох мегабайтного але тоді він не буде бачити сигналу ,якщо ж до нього залити софт одномегабайтного тоді буде все в порядку але не буде ніяких бісів,попробуй залити софт 1-но мегабайтки і зразу стане все зрозуміло ,може хтось на флесі для приколу написав параметри двушки
--- End quote ---
Ще раз повторюю:
Ресивери Strong 4402 існують двох типів Одномегабайтні і Двомегабайтні.
Софти цих Тюнерів несумісні, тобто софт від одномегабайтного приймача Strong 4402 в жодному разі НЕ МОЖНА заливати в Strong 4402(двомегабайтний), чи навпаки.[/COLOR][/B][/SIZE]
Після заливання софта від двохмегабайтного в одномегабайтний Ви отримаєте помилку "Err8".
Android-80:
--- Цитата: bodyan;13594 ---Ще раз повторюю:
Ресивери Strong 4402 існують двох типів Одномегабайтні і Двомегабайтні.
Софти цих Тюнерів несумісні, тобто софт від одномегабайтного приймача Strong 4402 в жодному разі НЕ МОЖНА заливати в Strong 4402(двомегабайтний), чи навпаки.[/COLOR][/B][/SIZE]
Після заливання софта від двохмегабайтного в одномегабайтний Ви отримаєте помилку "Err8".
--- End quote ---
Це я знаю,тільки що залив софт від 4404(2МВ),софт заліз без проблем:( Знову питання,який софт залити,щоб відновити прийом сигналу???
P.S. Тюнер перед моїм втручанням бачив сигнал!!! :D В моїй практиці-перший випадок:D
Android-80:
Наразі проблема вирішена,залив оригінальний софт від 4402(1МВ) від 08.02.2005 року. Сигнал пішов. Ресивер перешивався заради того,що не бачив 30 000(потоку)М1,24новини і т.д. Але питання залишається:
1.Як залізла двомегабайтна прошивка в одномегабайтну флешку,а що саме головне ресивер включався і помилки8 не було???
2.Як заліз софт одномегабайтний в двомегабайтну флешку???
P.S. Писалось декілька разів вище,що флеш 29LV160. Хто не вірить -то зфотографую. А краще завтра випаяю та попробую стронгівську 1МВ(29LV160) флешку на глобо. Так,що питання залишається ^_^
nico2:
Якщо я даю пораду то це значить що я щось знаю з свого досвіду ,і не намагаюсь робити ні з кого дурня ,і якщо схема зроблена так що память задіяна в тюнерах по різному і не використовуеться цілком як оперативна це не значить що прошивка змінить схему принципову ,робити висновок що тюнер з двохмегабайтною прошивкою судячи по написам на мікросхемах не треба коли десятки людей на форумах пояснювали що куди і з яким серійником заливати,а ерор 8 ніколи не можна виліковувати за допомогою програмки *ерор8*стопудово буде ерор0,тільки багаторазовою перешивкою заводського софту,все ж одно так вийшло як я й казав з одномегабайтним софтом сигнал пішов,якщо ж мої поради не подобаються ,то я їх буду давати тим кому подобаються!
Android-80:
--- Цитата: nico2;13613 ---Якщо я даю пораду то це значить що я щось знаю з свого досвіду ,і не намагаюсь робити ні з кого дурня ,і якщо схема зроблена так що память задіяна в тюнерах по різному і не використовуеться цілком як оперативна це не значить що прошивка змінить схему принципову ,робити висновок що тюнер з двохмегабайтною прошивкою судячи по написам на мікросхемах не треба коли десятки людей на форумах пояснювали що куди і з яким серійником заливати,а ерор 8 ніколи не можна виліковувати за допомогою програмки *ерор8*стопудово буде ерор0,тільки багаторазовою перешивкою заводського софту,все ж одно так вийшло як я й казав з одномегабайтним софтом сигнал пішов,якщо ж мої поради не подобаються ,то я їх буду давати тим кому подобаються!
--- End quote ---
Вибач,якщо образив! Флешка дійсно виявилась двушка. Я її випаяв зі стронга,і підкинув на глобо,попередньо зливши дамп з флешки,перешив дамп на неї від глобо. Глобо запрацював,перешився через компорт і робив близько двох годин,після чого флешка знову перешилась і була поставлена на місце:) В цій профілактичній процедурі жоден з ресиверів не постраждав:D Висновок: стронг виявився одномегабайтним з двомегабайтною флешкою;) Виходить,що просто на флешці прописуються не всі сектора. Питання закрито,всім велике спасибі. Ніко,ще раз вибач,за ігнорування,оскільки ти був дійсно правий.
P.S. Краще всетаки вчитись на чужих помилках...;)
Навігація
Go to full version