Приймачі DVB-S/S2 > 7010A, 7100A, 7010

OpenFox 7010

(1/2) > >>

bodyan:

--- Цитата: jocoka від 13:29:09, 31 Січня 2008 ---OpenFox 7010
Sw 1.3.57
H/W 1.0.00
Loader version 1.1.1
Меню як 4100С.Морда як у Опенів 600-их меню пульт як у Глобо 4100С,гібрід якиїсь.

--- End quote ---
От і мені потрапило на очі дане чудо. Нутрощі приймача повна копія (це Ви й так здогадались з розміщення теми  ;)) приймачів Globo 7010A, відповідно усе необхідне по зміні ПЗ, канали, ключі беремо в даному розділі .

Volodya:

--- Цитувати ---От і мені потрапило на очі дане чудо. Нутрощі приймача повна копія (це Ви й так здогадались з розміщення теми  ) приймачів Globo 7010A, відповідно усе необхідне по зміні ПЗ, канали, ключі беремо в даному розділі . 
--- End quote ---

Отримав 4 штуки таких тюнерів.Все сказане справедливо.Від себе хочу додати таке.2 пульта наполовину розібрані і неможливо закрити ,бо відсутні защолки з лівого боку.В одному тюнері відкручений РС232,при спробі прошити впав в середину,а четвертий тюнер після прошивки любим софтом,після години роботи видає нуль на табло.Перезавантаження не помагає.А удар по кришці вирішує проблему(не професійно,зате дієво 9_4).Висновок;хтось викинув на ринок брак,тому якщо вже вирішили брати,то хоча загляньте в коробку,і у вас вдома прозвучить набагато менше матюків.P.S.Сам користуюсь Глобо 7010А і цілком задоволений його роботою.Напевно зроблений в іншому підвалі *-R

Lubomir:
Було пару штук нових, не шилися, в розйомі сом порта не припаяли вивід 5 корпуса, просто залили сіліконом. *-G

sienya:
На ринку появився тюнер Open Fox 7010+, це мабуть це ж саме що і Open Fox 7010А, Globo 7010?

jocoka:
Яка ціна

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version