Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Проблеми пов'язані зі зміною програмного забезпечення Openbox

<< < (18/20) > >>

Wasja:
 *-IПереустановив систему і все запрацювало, значить щось всетаки в компі, останнім часом почав тормозити і щоб довго не розбиратись вирішив переустановити систему, і все знову стягується і заливається, а победіт у мене 0922 антивірус Каспер 7.

Wasja:
Попався мені явно бракований тюнер Х-800, вперше таке бачу- все прошивається канали через Победіт закидаються, а ключі ніяк, при спробі закинути ключі шкала від нуля до 100 іде, а така каша закидається таке враження що всі ключі Бісс перемішалися і ні один не записався правильно, а іденти для шари взагалі по нулям таке враження що проблема у флешці тому що коли пультом ввожу ключі то коли даєш на зберігання то тюнер зберігає ці ключі десь хвилин пять я вже було подумав що він завис але через хвилин пять все зберіглося і тюнер нормально працює до слідуючого виключення-акщо його виключити з мережі і знову включити всі ключі які я вводив пропадають. Хто що може підсказати по даному факту. блок живлення підставляв недопомогло. ca.,

Yaro:

--- Цитата: Wasja від 11:43:50, 27 Вересня 2011 ---таке враження що проблема у флешці
--- End quote ---

Судячи по описаних симптомах - таки треба підкидати завідомо робочу флешку. Або новеньку.

SashaTv:

--- Цитата: Wasja від 11:43:50, 27 Вересня 2011 ---.. коли пультом ввожу ключі то коли даєш на зберігання то тюнер зберігає ці ключі десь хвилин пять ...

--- End quote ---
Скинути ключі в ЕМУ на фабричні.
Ввести з пульта ,наприклад,ключі на Інтера-та "привязати" їх до каналів.
Вийти з ЕМУ та перезавантажити приймач.
Перевірити чи Інтера працюють.
Результат по цим діям сюди.

Wasja:
Після перезагрузки ключів вже нема і канали Бісс не відкриваються. :'(

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version