Enigma / Enigma 2 > Azbox HD

Azbox HD - обговорення...

<< < (12/21) > >>

Арчи®:
По вашому, я повинен був підготуватися до розмови з вами і переписати всі назви моделей?Мені що, з завтрашнього дня почати проводити маркетингові дослідження по маркетам і ринкам?
Повірте, мені це зовсім не цікаво ні в плани бізнесу, ні в загальному плані. Кожен робить свій вибір сам.
Я користуюся нормальною технікою з середини 80-х (коли це ще було покараним) і за це двадцятиріччя з лишнім навчився відокремлювати " зёрна от плевел".
Та й від початкової тему ми відхилилися градусів на 90 як мінімум.

stepan_kv:
Якщо людина вважає, що рівень чорного не є важливим в формуванні зображення і пластилінові лиця неприродного кольору в LCD телевізорах це нормально, то не бачу змісту вести далі дискусію. sergius0 продовжуй тестувати дальше і розвішувати локшину лохам, яким ти всю цю лабуду впарюєш.

sergius0:
Я думав,що мета форуму допомагати людям.Моїм бажанням було допомогти розібратися які + і - мають різні моделі тюнерів і як показують на різних телевізорах ,
але бачу ,що Ви хлопці дуууже високоії думки про себе тому нема змісту далі вести з Вами дискусію.
Впарюйте далі людям свою думку як незаперечну істину.

А на рахунок телевізорів-я не їх рекламую ,а написав свою думку,бо перепробував з десяток за останній рік.
Є хорші плазми і лсд і є жахливі майже в кожного виробника.

п.с. нехай люди напишуть в кого плазми ,а в кого лсд- якщо більше 50% мають плазми,то я не те що капелюха,а черевики з"їм :2funny:

Не суди - і не судимий будеш.

Арчи®:
No comment
Closed )))))))

Vetal999:
Плазма фореве! *oohaa*

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version