Приймачі DVB-S/S2 > Humax

Humax VA 5200

<< < (7/10) > >>

sashko2:
получилось ... 9_:1
відповідь №16

sashko2:

--- Цитата: NAZAR від 19:32:59, 04 Березня 2009 ---Скажіть будь ласка чи получилось у когось запустити емулятор на 5200,щоб табло і кнопки з модулятором працювали.У мене,якщо залити викладені тут софти для5200 емулятор не хоче працювати,а якщо залити софт із фокса-все що потрібно розкодовується,але не працює табло(висвічує тільки версію загрузчика) і кнопки.Що робити-залишити фоксовську прошивку і радіти тому,що на екрані чи воювати з ним далі???

--- End quote ---
..... так: у польській прошивці усередині ключів спочатку немає.  Вони заливаються окремо програмою Humax key transmitter  - вимикаємо все - причіплюємо рессивер до компу нульмодемним кабелем - включаємо комп і рессивер - запускаємо програму Humax key transmitter - вибираємо номер порту, тиснемо Write keys - відкриваємо файл з ключами key.bin (лише не key.hdf !) - тиснемо зелену пімпу в програмі - начеб все. На всяк випадок перезапускаємо рессивер.

grek:
Не получається запустити ємулятор на 5200. Прошив польською прошивкою, залив ключі а на кодованих все рівно малевич. Можливо попробувати прошити від VA-FOX v0.4?

Astronomy:
можете сміло прошивать прошиdйкой від va-fox!але не буде працювать один картоприймач і на дісплеї на тбнері будуть крякозябри! а так  все буде в нормі

grek:
У выдповыды #2, викладена прошивка але її ід не співпадає із моїм, правка обовязкова. У мене 0014.0600. Все таки цікаво, чому не працює польська. А в ресивері в емуляторі повинні бути якісь ключі? У мене нулі.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version