Автор Тема: star trek 550d super plus,  (Прочитано 4487 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній DEMENTOR

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +0/-0
star trek 550d super plus,
« : 23:07:18, 01 Травень 2008 »
Добрий вечер.В мене зараз стоїть тюнер star trek 550d super plus, я його прошив софтом від глобо 7 серії і він помер.Під час включення на екрані зявляються якісь незрозумілі позначки.Підскажіть будь ласка що робити.Яким софтом і загрузчиком його шити.
Буду дуже вдячним!


Я тільке вчусь Vic

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1292
  • Рейтинг: +2434/-11
star trek 550d super plus,
« Відповідь #1 : 23:14:38, 01 Травень 2008 »
Ну для початку попробуй прошити його софтом від 6 серіїї,а якщо не піде тоді жетаг.Правда коли прошиєш його тим софтом,то ше прийдеться пульт купити до 6 серії глобиків (10 гр)
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній DEMENTOR

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +0/-0
star trek 550d super plus,
« Відповідь #2 : 23:27:45, 01 Травень 2008 »
А який загрузчик і ПО потрібні, і якщо можна напишіть  де їх взяти.

Відсутній slav0n

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 115
  • Рейтинг: +63/-10
star trek 550d super plus,
« Відповідь #3 : 23:32:43, 01 Травень 2008 »
Ну для початку попробуй прошити його софтом від 6 серіїї
Супер плюс то клон глобо 7000 проц 3329В.
А то зараз навчиш хлопця  :D
primuss3. Налаштуйся на супутник - Легко!

Відсутній DEMENTOR

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +0/-0
star trek 550d super plus,
« Відповідь #4 : 23:35:49, 01 Травень 2008 »
Хлопці, так де взяти на нього загрузчик і ПО, і що тюнер міг зламатьсь?
спасибі вам за те що приділяєте мені увагу

Відсутній market223

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 38
  • Рейтинг: +18/-3
  • Кривой Рог
star trek 550d super plus,
« Відповідь #5 : 23:38:01, 01 Травень 2008 »
Ну для початку попробуй прошити його софтом від 6 серіїї,а якщо не піде тоді жетаг.Правда коли прошиєш його тим софтом,то ше прийдеться пульт купити до 6 серії глобиків (10 гр)

якою прошивою шив?? Спробуй другу. Це клон ГЛОБО 7010А , прошива від ГЛОБО 6 серіі не підійде. Прошивки дивись тут http://truman-support.com/soft/globo/3329B/ чі тут http://www.truman-support.com/soft/tm190/

Відсутній Lubomir

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 67
  • Рейтинг: +9/-2
star trek 550d super plus,
« Відповідь #6 : 23:40:33, 01 Травень 2008 »
http://sat-ukraine.info/index.php?board=75.0-   і тут. *-S Є всі проги і як все поєтапно робити .

Відсутній DEMENTOR

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +0/-0
star trek 550d super plus,
« Відповідь #7 : 23:48:01, 01 Травень 2008 »
Як починаю шити, включаю тюнер, через декілька секунд зявляється напис STB Loader version is not compatible, Plaste update Loader....
Що це означає ?

Відсутній market223

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 38
  • Рейтинг: +18/-3
  • Кривой Рог
star trek 550d super plus,
« Відповідь #8 : 23:50:07, 01 Травень 2008 »
Дам де я тоби написав е прога для загрузки. А Ще перевірь номар СОМ порту доя якого підключен рес .

Відсутній DEMENTOR

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +0/-0
star trek 550d super plus,
« Відповідь #9 : 23:54:54, 01 Травень 2008 »
Вчора ми хотіли перепрошити цей тюнер з такого ж стар трека, але нічого не вийшло, не могла полетіти флешка?

Відсутній market223

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 38
  • Рейтинг: +18/-3
  • Кривой Рог
star trek 550d super plus,
« Відповідь #10 : 23:57:52, 01 Травень 2008 »
А софт ти який брав? Напиши.

Відсутній DEMENTOR

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +0/-0
star trek 550d super plus,
« Відповідь #11 : 23:59:08, 01 Травень 2008 »
truman_EMU_1.3.94_AMSTAR

Відсутній slav0n

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 115
  • Рейтинг: +63/-10
star trek 550d super plus,
« Відповідь #12 : 00:00:48, 02 Травень 2008 »
вибери allcode+bootloader
primuss3. Налаштуйся на супутник - Легко!

Відсутній market223

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 38
  • Рейтинг: +18/-3
  • Кривой Рог
star trek 550d super plus,
« Відповідь #13 : 00:01:37, 02 Травень 2008 »
Праільно. Спробуй Глобо 1.3.94

Відсутній DEMENTOR

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +0/-0
star trek 550d super plus,
« Відповідь #14 : 00:05:59, 02 Травень 2008 »

так і зробив, запрацювало, але чи прошиє я напишу
Дякую всім за допомогу! O0

 

Обговорення роботи софтів Eurosat DVB-8004 Super(Ali 3329C)

Автор AnklРозділ Eurosat DVB-8004 Super

Відповідей: 40
Переглядів: 11687
Остання відповідь 10:53:43, 30 Квітень 2017
від niklajj
Eurosat DVB-8004 Super - програми, прошивка, канали, ключі

Автор bodyanРозділ Eurosat DVB-8004 Super

Відповідей: 35
Переглядів: 28661
Остання відповідь 15:45:25, 24 Червень 2020
від viktor 1968
Eurosky DVB-8004 SUPER нема сигналу, не виходить з меню

Автор AlucardРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 9
Переглядів: 1709
Остання відповідь 08:23:34, 27 Лютий 2011
від Alucard
Не можу розобратся як програмой gTools186.zip сортувати канали для @-star 3510?

Автор MarunychYuriiРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 0
Переглядів: 1737
Остання відповідь 09:15:19, 12 Січень 2016
від MarunychYurii
Eurosat DVB-8004 super не бачить кодованих каналів

Автор bumer1978Розділ Eurosat DVB-8004 Super

Відповідей: 14
Переглядів: 3790
Остання відповідь 22:03:30, 18 Березень 2009
від gebiter