Автор Тема: Проблема з зміною ПЗ на 7010A  (Прочитано 6686 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній grek

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +97/-0
Проблема з зміною ПЗ на 7010A
« : 21:42:48, 29 Квітень 2008 »
Підскажіть будьласка в чому причина. Opticum 7010A  не хоче прошиватися. Розказую по порядку. Один раз з трудом прошив, Вирішив загнати ключі, тут і виникла проблема. Зараз не можна не тільки ключі а і другий софт залити. На табло реса після відповідних дій висвітює ASH і усе далі кіна нема. Підскажіть, будь ласка, в чім причина. Підключаю до телевізора все працює. А хотів нові ключики щоб працював ТЕТ.

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Проблема з зміною ПЗ на 7010A
« Відповідь #1 : 22:25:16, 29 Квітень 2008 »
Думаю,що зрозумієте. Всі софти піврічної давності мають новий загрузчик,тому спробуйте,як на описав на малюнку. Новий загрузчик йде вже в софті!

Відсутній slav0n

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 115
  • Рейтинг: +63/-10
Проблема з зміною ПЗ на 7010A
« Відповідь #2 : 22:00:31, 30 Квітень 2008 »
На табло реса після відповідних дій висвітює ASH і усе далі кіна нема.
Дійсно, існує така проблема. Пропонується декілька варіантів:
1. Стартувати не вилкою в розетку, а кнопкою стендбай.
2. Заливати з реса на рес.
3. Format c:
4. Комп сусіда :)
 
primuss3. Налаштуйся на супутник - Легко!

Відсутній Lubomir

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 67
  • Рейтинг: +9/-2
Проблема з зміною ПЗ на 7010A
« Відповідь #3 : 23:03:45, 30 Квітень 2008 »
Grek Vic   Підключаю до телевізора все працює. А хотів нові ключики щоб працював ТЕТ.
З пульта загнати BISS . *-R

Відсутній vitija

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 23
  • Рейтинг: +4/-7
Проблема з зміною ПЗ на 7010A
« Відповідь #4 : 22:25:45, 02 Серпень 2008 »

Як прошивається прошивка з компа сусіда.підскажіть будьласка
.

Дійсно, існує така проблема. Пропонується декілька варіантів:
1. Стартувати не вилкою в розетку, а кнопкою стендбай.
2. Заливати з реса на рес.
3. Format c:
4. Комп сусіда :)
 

[/quote]

Відсутній Roman.ki.lt

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 6
  • Рейтинг: +0/-1
Проблема з зміною ПЗ на 7010A
« Відповідь #5 : 12:33:00, 22 Серпень 2008 »
Скачав нову прошивку truman_EMU_1.4.01_AMSTAR.abs на 7010а а вона без каналів хочу закинути канали (Damp 1.2.45_Android-80_FULL(5E+4W+13E_FAV).abs) та сетінги а він не хоче пише "Transfer data failed" та на дисплеї висвічуеться "7010", і що його робить? Зарання вдячний якщо ткнете носом куди копати дальше 9_4

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Проблема з зміною ПЗ на 7010A
« Відповідь #6 : 12:39:03, 22 Серпень 2008 »
Підправте хекс-редактором заголовок дампу.

Відсутній Roman.ki.lt

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 6
  • Рейтинг: +0/-1
Проблема з зміною ПЗ на 7010A
« Відповідь #7 : 12:47:24, 22 Серпень 2008 »
Скачав ще новішу truman_EMU_1[1].4.02_AMSTAR і вона не лізе у мене system upgrade 1-10-2007 можливо у ньому справа

Відсутній Roman.ki.lt

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 6
  • Рейтинг: +0/-1
Проблема з зміною ПЗ на 7010A
« Відповідь #8 : 13:04:07, 22 Серпень 2008 »
Що саме підправити редактором?

Відсутній Roman.ki.lt

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 6
  • Рейтинг: +0/-1
Проблема з зміною ПЗ на 7010A
« Відповідь #9 : 13:32:47, 22 Серпень 2008 »
Все супер добре що у мене під рукою ноут *oohaa*

Відсутній xataba

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +1/-0
Проблема з зміною ПЗ на 7010A
« Відповідь #10 : 13:59:42, 29 Квітень 2010 »
доброго дня! стикнувся з проблемою при прошиванні  Globo 7010a вибиває от така штука -  "Loader version is older than the exist one!" , використовував завантажувач софту "System Upgrade 08-14-2007 bootloader"  робив все за інструкцією! , в чому помилка ? і як вирішити цю проблему? , тюнер вирішив перешити того шо перестали працювати такі канали як: K-1, Inter , Inter+ , мені казали що є ключі які можна ввести і канали будуть працювати не перишиваючи тюнер! , може хтось поділиться тими кодами зі мною , і розпише шо з ними потрібно робити і куди вводити!??? і де їх брати на наступний раз? , БУДУ ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ ЗА ВАШУ ДОПОМОГУ!!!  an24

Порушення правил форуму I.2.Перше попередження. Друге - бан

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4219
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Проблема з зміною ПЗ на 7010A
« Відповідь #11 : 15:00:33, 29 Квітень 2010 »
Для того щоб працювали ці канали зовсім не обов"язково прошивати приймача - можна обмежитися правками з пульту приймача !!! А що як правити вже давно написано, наприклад тут
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Проблема з зміною ПЗ на 7010A
« Відповідь #12 : 15:03:15, 29 Квітень 2010 »
Скористайтесь завантажувачем від приймачів Eurosat 8004 - Завантажувач ver. 2.0.0b UA

Доволі негарно xataba розпочинати своє перебування на форумі відразу з порушень правил. Чорним по білому написано:
Цитувати
Не створюйте ТЕМИ із заголовками «HELP», «ДОПОМОЖІТЬ» «Що робити.», «Купив приймач.» і тому подібні, теми з такою назвою видалятимуться.

Ще одне повідомлення в такому стилі і вам прийдеться тільки перечитувати правила!!!

p.s. створюйте повідомлення стосовно однієї теми у відповідному місці, а не намагайтесь в одному повідомленні отримати усі відповіді на ваші запитання. Цим ви лише створюєте безлад і подальше ускладнення пошуку інформації для інших користувачів

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Проблема з зміною ПЗ на 7010A
« Відповідь #13 : 15:05:25, 29 Квітень 2010 »
2xataba

1.Для чого взявся за прошивку, коли не знаєш елементарних речей, про які вже 1000 раз описано?

2.Прошивка пам"яті електроних пристроїв то складний процес, який потребує певних навиків, зусиль і обережності. Адже відповідальність за перешивку лягає на майстра(прошивальщика) :-Р

3.Перед тим як щось робити з сат. тюнерами,-потрібно навчитись їх "піднімати", а не навпаки - "вбивати" >:(

А тепер відповідь на твоє запитання!!!

Loader version is older than the exist one - Версія завантажувача, що ти пхаєш в апарат є старіша від тої, яка сидить в апараті :2funny:

P.S. Не ображайся, в мене така робота - "лікувати" порушників правил Нашого форуму!
« Останнє редагування: 15:08:33, 29 Квітень 2010 від Android-80 »

Відсутній xataba

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +1/-0
Проблема з зміною ПЗ на 7010A
« Відповідь #14 : 15:36:37, 29 Квітень 2010 »
Для того щоб працювали ці канали зовсім не обов"язково прошивати приймача - можна обмежитися правками з пульту приймача !!! А що як правити вже давно написано, наприклад тут

дякую за допомогу! *-I

Тож треба так умудритися - написати на форумі аж 2 повідомлення і в обох порушити "Правила форуму"  :o
Цитувати
Дописи на кшталт :  "велике спасибі", "дякую за інформацію", "привіт", "добраніч" тощо,

будуть видалятися!!!

Для того, щоб подякувати (виказати незадоволення), є опція додавання (віднімання) рейтингу під ніком дописувача.
Користувача переведено в статус читача на один тиждень!! Памятайте - форум не гумовий, нерви модераторів і адміністаторів не залізні !!!  ca.,

 

Dreambox 800 та проблема "Сервіс не знайдено (SID не знайдено в PAT)"

Автор OgirokРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 3206
Остання відповідь 17:19:01, 26 Серпень 2010
від v22
Проблема "Скидання сетінгів" та її вирішення

Автор OgirokРозділ AF-XX18

Відповідей: 17
Переглядів: 3867
Остання відповідь 03:55:29, 19 Червень 2008
від westsat
Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 2659
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
Проблема з Biss "Перший національний"

Автор malyshkaРозділ AF-XX18

Відповідей: 5
Переглядів: 3555
Остання відповідь 14:04:33, 30 Березень 2012
від malyshka
проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 1262
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh