Автор Тема: Роздуми на тему..етика,естетика....  (Прочитано 11269 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній vic

• Ветеран
  • Рейтинг: +38/-5
Роздуми на тему..етика,естетика....
« Відповідь #30 : 20:38:04, 17 Березня 2007 »
romashkin ..а що ви тут дивуєтесь?
Невже ви щиро вірите в те,що "базарник" взявши по закупці 60уе комплект і встановивши вам на 20грн дорожче+бензин буде вас якось обслуговувати?Як власне?І ви купитесь на це?
Чому власне він  базарник продає на 20 гривен дорожче закупки,а може і меньше,..тому що за день він знаходить не один десяток таких лохів,готових купитись на халяву і в сумі виходить файно і часу настроїти нормально в нього нема-як небудь і щось нібито..почитайте тему по Рекорд Гінеса по встановленню антен....
А далі питається що і як?А просто базарники посилають до мене чи до Авеніра і кажуть вразі чогось вони ваші проблеми миттєво вирішать..і все що закрилось вмить буде показувати і ще вам добавлять кучу нових каналів....ось така практика..

Прошу вибачення, що пишу тут. Але встановлює він за 20 грн не тому, що халтурщик, а тому що теж хоче заробити свій кусок хліба.   І ще тому, всі 20 грн його,  переважно вони працюють нелегально і без начальства, яке теж бере з цього долю і не малу. А працівникові на фірмі власник хіба більше платить за установку антени? так що це все таки конкуренція. і умійте з повагою ставитись до конкурентів.

Теж пишу тут..у нас просять поставити антенну триголову за 20 уе і дуже мало охочих знаходиться ..кожен вже розуміє всі наслідки таких встановлень і відповідальність за них...фірма завжди залишає крайнім власне установщика...

driver3

• Гість
« Відповідь #31 : 20:40:10, 17 Березня 2007 »
.....в яблочко -)

Gosha

• Гість
« Відповідь #32 : 20:43:15, 17 Березня 2007 »
Цитата: romashkin;1984
хоча порушую слово, але персонально для  Віка
Тобто Ви підтримуЄте це:

Ви мене дуже дивуєте.

Я так само вибачаюсь,..що вмішуюсь в ваш діалог,...але що тут несправедливого???
Що з тими гендлярами робити? Чи нехай у нас народ не тільки грушки і бараболю на базарі купує...а ще й високоточну і високоякісну техніку...
Так виходить? куда ми тоді скатуємось??
весь світ вперед...а ми? як і все...до долу...
Якщо базарнік вже продає дракона за 70 баксів,..заробляючи на ньому 15 грн,... і не несе ніякої відповідальності за апаратуру,..ще вносить смуток,що до супутникової техніки.
І чим це закінчується??? - тим ,.що до тої людини,що придбала антену на базарі приходять знайомі,..подивляться- подивляться і ім вже не хочеться такої антени...а так як народ у нас по райцентрах темний...то так і виходить,..що базар зарубує тему установок супутникового телебачення на корню!!!
хто не згідний???
А якщо в людини припустим стоїть моторка,..чи шаринг на Дрімі...то товариши приходячи до нього в гості , просто не можуть оговтатись ...бо ВАЛИТЬ така кількість каналів...що неможливо іх всіх і передивитись.
Так чому не дати в лоба такому базарнику,..щоб гниляками не торгував,...!!! краще б ішов назад бараболю сапати....- і то користь....

Відсутній vic

• Ветеран
« Відповідь #33 : 20:44:48, 17 Березня 2007 »
взагалі то офф..непогано б було влітку десь зустрітись на природі,в Карпатах наприклад і детальніше обсудити цю тему за шашликом,ухою...як на вашу думку?

driver3

• Гість
« Відповідь #34 : 20:48:16, 17 Березня 2007 »
як на мене, то за любі зустрічі обома руками....на любій території і не тільки влітку -)

Відсутній vic

• Ветеран
« Відповідь #35 : 20:52:56, 17 Березня 2007 »
я думаю багато людей не проти цієї пропозиції..напевно найкраще це організувати коли буде чудова погода,вихідні дні ...на природі..я вважаю,що в нас дуже мальовничі є місця і дуже привітні люди..і можем покликати і всіх з інших країн на зустріч..

Відсутній zioom

• Старожило
  • Рейтинг: +220/-91
« Відповідь #36 : 20:57:53, 17 Березня 2007 »
Ну то залишилося вибрати місце і час

Відсутній vic

• Ветеран
« Відповідь #37 : 21:06:31, 17 Березня 2007 »
Я так міркую..живемо раз на світі..один з одним спілкуємось мило і сердечно..чому не можемо всі разом зустрітись і поспілкуватись за келішком і подумати не віртуально а очно про проблеми всім болючі і нестерпні і можливо разом знайти вихід....єдине потрібно дочекатись погожих і теплих днів...

Відсутній bodyan

• Адміністратор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +8350/-14
« Відповідь #38 : 21:13:10, 17 Березня 2007 »
Цитата: vic;1989
взагалі то офф..непогано б було влітку десь зустрітись на природі,в Карпатах наприклад і детальніше обсудити цю тему за шашликом,ухою...як на вашу думку?

Сказано, лишилось зібратись. Неварто чекати літа, давайте узгодимо, зустріч в травні. Було б дійсно приємно зустрітись і поспілкуватись просто біля вогня під двадцять грам про буденність нашу. Одним словом давайте... В жодному разі невідкладуймо цієї ідеї

Відсутній vic

• Ветеран
« Відповідь #39 : 21:22:14, 17 Березня 2007 »
ну поки що можна обговорити питання наприклад де найкраще зустрітись ,конкретно в якому місці,можливо хто має якісь пропозиції на цей рахунок?

Відсутній sashko

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +166/-1
« Відповідь #40 : 21:48:42, 17 Березня 2007 »
Прочитавши весь цей топік - зрозумів що думка зустрітись за шашликом була найкращою з вище написаного - тим більше що тут майже вся тернопільська тусовка - навіть далеко їхати не прийдеться.
Що до базарників - не зовсім згоден. Можливо із-за того що сам на базарі працював. Тут все залежить від людини і цілей які вона перед собою ставить. Якщо головна ціль - чим по більше заробити грошей - то толку не буде і багато хто вже перестав займатись супутниковим телебаченням ( я сам в цьому переконався). А якщо в першу чергу є бажання допомогти людині зробити вибір і зробити роботу як для себе і підтримувати тюнер технічно і софтово - то тоді буде і довіра людей і пошана і бізнес буде йти добре. Тут навіть не має різниці які тюнери пропонувати - Глобо чи Дрімбокси - головне за кожен тюнер нести відповідальність і завжди мати змогу вислухати клієнта і допомогти йому.
Що стосується демпінгу чи змови - все це не допоможе. Всеодно кожен буде робити по своєму. Я особисто встановлюю таку ціну щоб мені окупилась майбутня гарантія - ремонти і перешивки.  Не поділяю думки що всім конче треба тулити ДБокси і Дрімбокси - бо вони кращі. В багатьох випадках в селах в людей немає інтернету і клієнт зможе використовувати такий тюнер на процентів 20. Але навіть продавши найдешевший тюнер - обслуговувати його а не тікати від клієнта і не посилати його будь-куди ... Тільки тоді буде процвітати справа і буде хороша репутація.
Зараз у всіх суттєво впали продажі - час такий. І так напевно буде до появи українського пакету. Але клієнта краще брати не ціною а сервісом. Це моя думка.
телефон - 067-756-28-45
Супутникове Телебачення у Тернополі

driver3

• Гість
« Відповідь #41 : 21:59:52, 17 Березня 2007 »
Цитую...."....Я особисто встановлюю таку ціну щоб мені окупилась майбутня гарантія - ремонти і перешивки...  Але навіть продавши найдешевший тюнер - обслуговувати його а не тікати від клієнта і не посилати його будь-куди ... Тільки тоді буде процвітати справа і буде хороша репутація.
 Але клієнта краще брати не ціною а сервісом. Це моя думка...."

погодься, шо за 20 гривень заробітку всього вищесказаного робити не будеш. Якийсь мінімум заробітку повинен бути.
І відношення до клієнта повинно бути на найвищому рівні....а не продав і кінці в воду...:D

Відсутній tosat

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
« Відповідь #42 : 22:05:21, 17 Березня 2007 »
Цитата: vic;1986
А далі питається що і як?А просто базарники посилають до мене чи до Авеніра і кажуть вразі чогось вони ваші проблеми миттєво вирішать..і все що закрилось вмить буде показувати і ще вам добавлять кучу нових каналів....ось така практика..

Один раз в мене був випадок, коли базарнік встановив "Голден Інтерстар", бо людина хотіла німецький тьюнер, але замість свого телефону залишив мій.., представляєте мою реакцію коли людина позвонила і каже: "Ви мені поклали антену,  треба ще канали поправити"...
 І взагалі зараз ті базарніки так і роблять, як вище написав Вік, недавно цікавився - антен вони зараз теж майже не встановлюють.
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Gosha

• Гість
« Відповідь #43 : 22:16:18, 17 Березня 2007 »
Цитата: romashkin;1986

Прошу вибачення, що пишу тут. Але встановлює він за 20 грн не тому, що халтурщик, а тому що теж хоче заробити свій кусок хліба.   І ще тому, всі 20 грн його,  переважно вони працюють нелегально і без начальства, яке теж бере з цього долю і не малу. А працівникові на фірмі власник хіба більше платить за установку антени? так що це все таки конкуренція. і умійте з повагою ставитись до конкурентів.

Це не конкуренти... ..
Це просто люди ,які псують всю мораль супутникового телебачення...
Конкуренти - це ті хто з тобою нарівні...а хто плентається і своєю халатною поведінкою до сат.тв і клієнтів відноситься --ті припустим мені зовсім не конкуренти. Просто шкода,що такі люди псують репутацію самої ідеї встановлення супутникових антен. :( :( :(

driver3

• Гість
« Відповідь #44 : 22:19:13, 17 Березня 2007 »
Цитата: romashkin;1986

Шановний....відійдіть від кустарних понять!!!! От поставили людині комплект наваривши 20 гривень, а ви ніколи не задумувались над тим, шо техніка деколи ломається, шо приходиться їздити до клієнта, відправляти обладнання чи автолюксом чи чимось іншим, чи самому влітати на якомусь обладнанні??????? Чи ви, як деякі, находите любу відмазку типу скачків напруги, сварочного апарата сусіда чи запиленості приміщення аби запевнити людину шо це не гарантійний ремонт? Хліб хлібом, заробляйте як хочете, але не в збиток іншим... В мене як до дому такі майстри меблі робили то я їх зпустив по сходах разом з меблями......
Не ганьбіть інших і не створюйте комусь антирекламу. Бо дешевий сир буває тільки в мишоловці -))))
  Р.S. а працівникові за установку моторизованої системи під ключ я плачу 70 баксів. Люба праця повинна мати ціну:D