Автор Тема: Роздуми на тему..етика,естетика....  (Прочитано 11125 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній vic

• Ветеран
  • Рейтинг: +38/-5
Роздуми на тему..етика,естетика....
« Відповідь #15 : 19:12:40, 17 Березня 2007 »
bodyan
Я теж в шоці від вчорашньої програми Свобода Слова.............
Я думаю,коли б ми всі вдумувались на загальними поняттями честь і совість хоча б...інакща була б у нас розмова взагалі...

Відсутній bodyan

• Адміністратор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +8350/-14
« Відповідь #16 : 19:16:57, 17 Березня 2007 »
Ну так зрозумійте інше, я розумію Ваші амбіції, звичайно всім необхідно годувати свої сімї. Я не вказую Вам за скільки кому працювати, якщо ті ж базарники опускаються до такого рівня, це нехай їх совість плаче, ну а Ви в свою чергу неопускайтесь до такого, перетрансформовуйтесь, шукайте подальші ідеї. Я прошу будьте чесні перед собою ось і уся річ
Диву дивуєшся наскільки власний світ цих людей(Євтушенко, Коротіч, Танюк) багатий. Наскільки красиво Вони Вели бесіду, жодних протиріч, тільки бесіда, яка вела до розуміння і давала ж нам простим смертним дистанційне розуміння тої ситуації неназиваючи речей своїми іменами. Це було настільки вишукано і красиво, що я вкотре жалію що ми придаєм стільки значення цій буденності і не виховуємо в собі тої  ж толерантності, ввічливості і просто поваги

Відсутній romashkin

• Старожило
  • Рейтинг: +25/-0
« Відповідь #17 : 19:17:22, 17 Березня 2007 »
2 Avenir
От не ставте, зробіть людям погано, нехай помучаться без вас хороших.
Тоді будуть цінувати більше. :)
Я розумію, Ви відстоюєте свої інтереси, бо на тому гроші заробляєте, і не розказуйте, що вам шкода бідних клієнтів.

driver3

• Гість
« Відповідь #18 : 19:21:59, 17 Березня 2007 »
от з совістю у нас і проблеми! Бо я, наприклад рахую, що краще взагалі  нічого не ставити аніж завідомо ставити г....Звичайно, на кожний товар свій покупець, але мені важлива репутація магазину, і ніхто з наших клієнтів, навіть через 2-3 роки не може сказати поганого слова. І хочеться ставити якісне. Все вище сказане про здорову конкуренцію це не конкуренція ....це демпінг, а це також протизаконно -))))))))))))))))))

Відсутній romashkin

• Старожило
« Відповідь #19 : 19:29:00, 17 Березня 2007 »
Я якраз не казав про здорову, а про не здорову!
З ваших слів виходить, що будемо діяти всі незаконно.

На рахунок фотографій, у нас фото цифрове 60 коп, і все завдяки конкуренції. Так що НЕХАЙ БУДЕ КОНКУРЕНЦІЯ і ніякий це не демпінг. ДЕМПІНГ це якщо спеціально опускають ціну нижче собівартості, щоб нашкодити конкуренту. ТОбто наші базарники змовились проти вас??? Не смішіть мене. Просто у них теж своя конкуренція, а про вас вони думають в останню чергу.

driver3

• Гість
« Відповідь #20 : 19:31:04, 17 Березня 2007 »
Цитата: romashkin;1967
2 Avenir
От не ставте, зробіть людям погано, нехай помучаться без вас хороших.
Тоді будуть цінувати більше. :)
Я розумію, Ви відстоюєте свої інтереси, бо на тому гроші заробляєте, і не розказуйте, що вам шкода бідних клієнтів.

розсмішили мене трохи.....САТ ТВ це не мій заробіток, це моє хоббі -) Я просто люблю САТ ТВ і допомагаю людям це також полюбити. В мене взагалі магазин комп"ютерної техніки, а САТ обладнання- це побічний товар, але товар найвищої якості! в мене нема ні глобіків, ні кабелю по 40 копійок, ні головок сумнівної якості! Якшо мої люди шось роблять, то за це потім не встидно. А ви бачили очі селян які приходять після відмови шось поправити від базарників. Чи очі людини якій заштукатурили у стіну кабель за 40 копійок і сказали шо він найкращий? Мені чесно кажучи всерівно, але за людей обідно,бо в багатьох це в цілому справляє негативне враження про сат тв

Відсутній romashkin

• Старожило
« Відповідь #21 : 19:34:57, 17 Березня 2007 »
Якщо у вас немає Глобиків, то не повірю, що ваші клієнти - люди з села :))))))))

Відсутній vic

• Ветеран
« Відповідь #22 : 19:39:03, 17 Березня 2007 »
Я можу підтвердити слова Avenir-а ..поскільки я знайомий з ситуацією і знаю його особисто..чоловік говорить правду і щиро..так як воно насправді є...і так як він поступає-поступаєі Гоша і я особисто такої стратегії притримуюсь, як бачите...і не правда що люди з села купують глобо..це залежить якраз від позиції продавця..я наприклад питаю людину завжди: чи ти хочеш саме найгірше і неякісне і жоден з людей мені ще не сказав хочу саме таке..у нас по селам стоять і опенбокси і дбокси і дрімбокси...і коли приходять наприклад до мене власники дбокс2 то завжди несуть пляшку коньяку в знак вдячності за пораду..і з гірким осадом власники Глобо,котрих обманули базарники...

driver3

• Гість
« Відповідь #23 : 19:39:32, 17 Березня 2007 »
Цитата: romashkin;1974
Якщо у вас немає Глобиків, то не повірю, що ваші клієнти - люди з села :))))))))

в 90% моїх клієтів стоять дебокси та дріми, в 10% стронги в яких хоч якусь підтримку і якісний сервіс робить Гоша, за шо йому велике дякую.
 Співвідношення людей з села і міста приблизно  20 до 80. :cool:

Відсутній romashkin

• Старожило
« Відповідь #24 : 19:55:21, 17 Березня 2007 »
Звичайно мені трудно доказати, щось, бо тут зібрались люди які переважно заробляють на цьому гроші. Але у мене є своя думка, і я її не зміню. І не справа в тому чи базарник чи не базаник. Є несумлінні люди як і на базарі, так і у фірмах. І не в ціні справа.
І як ви тут розказуєте, що вам люди вдячні, і погано відзиваються  про "установщиків з базару". То це говорить про то, що ви виграєте у цій боротьбі конкурентів і нічого хвилюватись. Інакше складається враження, що ви найперше про власну кишеню переживаєте.
Все Амінь, більше в цій темі писати не буду, вважаю, що все сказав.

Відсутній Denja

• Старожило
  • Рейтинг: +132/-2
« Відповідь #25 : 20:04:37, 17 Березня 2007 »
Avenir
Таки Ви правильно говорите. Із-за базарників останнім часом появляються думки поміняти роботу. Їздити за ними, переробляти, бажання нема, тай люди нерозуміють - чому поправити антену коштує так само, чи дорожче чим поставити в базарників, відповідно і не хочуть платити відповідно. Парадокс, але ціни будуть опускатися ще нижче, а базарників буде все більше. Робота звичайно приносить задоволення, але такими темпами нічим хорошим не закінчиться. Та і з базарниками спільної мови точно не знайдеш - за копійку вдавляться, такий вже в них менталітет. Наболіло...

driver3

• Гість
« Відповідь #26 : 20:06:38, 17 Березня 2007 »
Цитата: romashkin;1980
Звичайно мені трудно доказати, щось, бо тут зібрались люди які переважно заробляють на цьому гроші. Але у мене є своя думка, і я її не зміню. І не справа в тому чи базарник чи не базаник. Є несумлінні люди як і на базарі, так і у фірмах. І не в ціні справа.
І як ви тут розказуєте, що вам люди вдячні, і погано відзиваються  про "установщиків з базару". То це говорить про то, що ви виграєте у цій боротьбі конкурентів і нічого хвилюватись. Інакше складається враження, що ви найперше про власну кишеню переживаєте.
Все Амінь, більше в цій темі писати не буду, вважаю, що все сказав.

Я не про це вів мову....не ображайтесь...спілкування завжди є цікавим і продуктивним. От ви би поїхали поправляти в район тарілку на якій наварили 20 гривень? Відверто кажучи або непоїдете або поїдете з великою неохотою...І я не відправлю людину на пів дня за заробітком в 20 гривень! :D  У вартість повинно входити і гарантійне і післягарантійне обслуговування. Конкурувати краще у якості і ставленні до клієнтів ніж в ціні. Такі ціни позбавляють людину якісного товару, бо базарник з нижчою ціною є більш ласим шматком, а мене позбавляють бажання взагалі працювати з цим товаром по такій ціні. Я сам є гурман хорошої техніки, може в цьому моя проблема. Приємно ж мати шось хороше і отримувати від цього задоволення!

Відсутній vic

• Ветеран
« Відповідь #27 : 20:15:27, 17 Березня 2007 »
romashkin ..тут не потрібно нічого нікому доводити..критерій істини практика і саме основне чистоти істини-ваша совість...якщо ви людині від серця чистого пояснили всі проблеми саттб і подальші перспективи так як хоча б тут описані на форумі,то ніколи чоловік не купить глобо-просто нема у нас на Україні дурних людей,а в людей зайвих грошей і часу на переустановку..встановлють за звичай люди систему на роки а не на юбілей якийсь і кожній людині і мені в тому числі немаловажно, а що потім і як?
Я писав в сусідній темі про своїх сусідів-всі хочуть таке як в мене і на халяву..але ж чудес не буває..і я розуміючи це звичайно не можу навіть нічого їм на нинішній день порекомендувати,щоб потім не виглядіти негарно в їх очах...в нас в Тернополі трохи інша тактика-ми можемо показати і розповісти як власне користуватись тюнером,пояснити очевидні речі,що без інету як без води-ні туди і ні сюди,що щоб дивитись все і завжди необхідно власне інет і елементарні навики...без цього ніяк..багато хто з нас просто з чисто людських намірів допомагає організувати інет можливо тішучись тим,шо це на благо і во імя людей..тут нема жодних повірте заробітків..є просто вдячність людей,за те що є люди котрі просто щирою порадою намагаються застерегти їх від зайвих витрат ..
Звичайно що я б особисто тішився наприклад,коли б всі українці мали самі найкращі тюнери -дбокс2,дрімбокс,і були щасливі і заможні і не переживали за день завтрашній..

Відсутній romashkin

• Старожило
« Відповідь #28 : 20:19:59, 17 Березня 2007 »
хоча порушую слово, але персонально для  Віка
Тобто Ви підтримуЄте це:
Цитувати
На роботу установщиків треба встановлювти стабільну ціну і не нижче!!!!!!!!!!!!!!! Якшо базарники у нас деколи ставлять антену і беруть за роботу 20 гривень, то хочеться взяти боксерські рукавиці і зробити їм синє око і поганий настрій  

Ви мене дуже дивуєте.

driver3

• Гість
« Відповідь #29 : 20:25:35, 17 Березня 2007 »
Цитата: romashkin;1984
хоча порушую слово, але персонально для  Віка
Тобто Ви підтримуЄте це:

Ви мене дуже дивуєте.

вибачусь за вклинення в чужу репліку, але така установка призводить до погіршення репутації всіх, рано чи пізно......див.вище