Автор Тема: Globo 5000  (Прочитано 7576 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній baleri

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 32
  • Рейтинг: +11/-0
Globo 5000
« : 22:33:35, 26 Лютий 2007 »
у кого такий тюнер пропоную розвивати цю тему по всьому, що зв’язано з чим тюнером

Відсутній Oleh_Y

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 89
  • Рейтинг: +16/-7
Globo 5000
« Відповідь #1 : 12:15:22, 12 Березень 2007 »
Народ, маю проблем! в мене на глобо 5000 стоїть софт версія VGDO 3.2.88 EMU. Як мені ввести ключі щоб показувало 1+1 інтернешинел, та ТЕТ! Кажуть ключі на ті канали вводяться з пульта! Чи ще якісь канали можна дивитись з вводом ключів через пульт на Амосі, та Сіріусі!

Відсутній romashkin

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 360
  • Рейтинг: +25/-0
Globo 5000
« Відповідь #2 : 12:41:25, 12 Березень 2007 »
Заходиш в редактор ключів – з пульта 9339
Вкладка BISS
Provider ID 00 00 00 - нічого вводити нетреба , Service ID - dводиш SID каналу, PMT- pid нічого вводити не треба,  вводиш 8 байт ключа ХХ ХХ ХХ ХХ ХХ ХХ ХХ ХХ і все. SID можна подивитися в таблицях частот супутників ось отут http://www.lyngsat.com
Надіюсь, що нічого не пропустив, бо давно уже таке робив.

В теперішніх софтах зовсім по іншому...
Але краще прошити новий софт і готові ключі,  все є в сусідніх темах.

Відсутній 1978

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 18
  • Рейтинг: +11/-0
Globo 5000
« Відповідь #3 : 14:46:01, 12 Березень 2007 »
Можливо помиляюсь... Але здається це "досить" давній софт і там як колись було привязка бісс іде до супутника. Краще прошити новим софтом.

В даному випадку цитування було лишнє

Відсутній rus_lv

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 13
  • Рейтинг: +10/-0
Globo 5000
« Відповідь #4 : 15:06:06, 12 Березень 2007 »
Мені теж здається що там прописували канали якось через Турксат і Ямал. В принципі працювало. Якщо поритись в архівах форумів то можна суть процесу відновити. Але, вбачається, набагато легше перешити тюнер новим софтом та додати ключі. Крім того, можливо щось нове відкриється (наприклад Cryptoworks).
________________________________________
Львів, Digital 4100+, Openbox X-820 CI
HotBird-Amos-Sirius-Astra

Відсутній romashkin

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 360
  • Рейтинг: +25/-0
Globo 5000
« Відповідь #5 : 15:22:39, 12 Березень 2007 »
Точно, я помилився, то  софтах старших 3.3.15 ішла привязка до супутника.
в такому випадку найкраще дійсно перепрошити.
Старість :)

Відсутній Oleh_Y

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 89
  • Рейтинг: +16/-7
Globo 5000
« Відповідь #6 : 11:42:30, 14 Березень 2007 »
Народ, скільки повинен коштувати нуль-кабель на базарі  у Львові (чи як він правильно називається для перекачки софта з компа на тюнер)! Дякую!

Відсутній shpak

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 110
  • Рейтинг: +19/-0
  • Lviv dist
Globo 5000
« Відповідь #7 : 12:55:46, 14 Березень 2007 »
9.80 грн на фірмі Самміт поч Зеленої
GLOBO 7010A, Openbox X-820CI , Humax VA-FOX, 0.85 m Astra19+HotBird+Sirius+Amos, 0,85 м ExpressA2(80*)+ABS-1(75*), 0,85 м Moteck SG 2100A 90E-30W

Відсутній baleri

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 32
  • Рейтинг: +11/-0
Globo 5000
« Відповідь #8 : 18:58:49, 11 Червень 2007 »
Запитання користувачам Глобо-5000 - чи є такий пристрій, щоб його можливо було підключити до тюнера через компорт а в цей пристрій вставити карточку виайчес для перегляду кодованих каналів. якщо такий пристрій є підскажіт як він називється і де його можна придбати. дякую.

Відсутній Alexander

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 306
  • Рейтинг: +40/-0
  • Ужгород, Закарпатська обл.
Globo 5000
« Відповідь #9 : 21:43:21, 11 Червень 2007 »
Я питав і шукав, шукаю і тепер поки ніхто такого не бачив...

Думаю легше буде впаяти колодку і поставити шахту... Хоча для Глобо її ще треба пошукати...
AtlanticBird-Amos-Sirius-Hotbird

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1722
  • Рейтинг: +1855/-0
Globo 5000
« Відповідь #10 : 22:47:20, 11 Червень 2007 »
baleri!Ви хотіли щоб тюнера такого КЛАСУ як жлобо  читали карточку кодіровки ВІАКЦЕС ????я рахую це так просто...........з таким  тюнером!
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній Alexander

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 306
  • Рейтинг: +40/-0
  • Ужгород, Закарпатська обл.
Globo 5000
« Відповідь #11 : 09:14:42, 12 Червень 2007 »
Цитата: Astronomy;9741
baleri!Ви хотіли щоб тюнера такого КЛАСУ як жлобо  читали карточку кодіровки ВІАКЦЕС ????я рахую це так просто...........з таким  тюнером!


На відміну від деяких моделей самсугів чи філіпсів тюнери цього КЛАСУ можуть відкривати достатньо каналів і без картки, а віацесс Глобіки читають і не тільки. Тому говорити про КЛАС безглуздо. :p
AtlanticBird-Amos-Sirius-Hotbird

Відсутній DiD /7AHAC

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 841
  • Рейтинг: +431/-6
Globo 5000
« Відповідь #12 : 11:56:20, 12 Червень 2007 »
На форумі Віаксесфрі.ком в одній з гілок писалось, що картрідер до такого типу тюнерів можна прикрутити. навіть вказували ціну біля 20у.о.
Маю дуже поганий інет, тому не можу сказати конкретніше :(
Ось така от х***я малята...

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5934
  • Рейтинг: +7586/-0
Globo 5000
« Відповідь #13 : 12:14:40, 12 Червень 2007 »
Цитата: DiD /7AHAC;9767
...картрідер до такого типу

якого саме типу зовнішній чи внутрішній?
Якщо внутрішній, то на мою думку підійде картрідер такого типу, головне щоб на основній платі приймача знаходився відповідний розєм.
При викладенні файлів на сторонніх ресурсах (форумах, сайтах) обов'язково вказати адресу форуму sat-ukraine.info

Для подяк: Приват 4149625802083533 | WebMoney U234103583812 , Z275867729465


Відсутній DiD /7AHAC

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 841
  • Рейтинг: +431/-6
Globo 5000
« Відповідь #14 : 13:27:43, 12 Червень 2007 »
Малюнка не бачив, але казали, що можна його купити в Польщі(там дешевше, де купують глобо), або в нас у Львові на радіобазарі(тут дорожче)
На базарі майже не буваю, тому про Львів не можу нічого конкретно відповісти(про Польщу теж)...
Але скоріш за все такого типу як ви думаєте.
Ось така от х***я малята...

 

Globo 7010cx "вмер"

Автор qvestyaraРозділ 7010CR

Відповідей: 16
Переглядів: 5037
Остання відповідь 18:08:10, 15 Квітень 2010
від ora11
"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 781
Остання відповідь 14:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 1744
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 3951
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan
проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 484
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh