Приймачі DVB-S/S2 > AF-3100 CK, AF-6600 CK, AF-6600 2CK

AF-3100CK - питання про сетінги

<< < (2/4) > >>

Остап:
Зрештою при всій своїй повазі до тюнерів  марки Фергусон на мій погляд це сама невдала модель з усіх попередніх.Раджу без образ поміняти то й забуток хочяж навет на ортона 4100С.Тюнер не вартий уваги тому тут ніхто нічого не викладає по даному тюнеру.

slavon:

--- Цитувати ---Серйозні модератори відповідьте на моє запитання! An14 *-P O0
--- End quote ---
Що ж Тобі на то все сказати  An14  :2funny:...  Памятою десь зо 2-3 тижні назад, в четвер (четвер у нас в Бібрці велике свето - базар) приніс мені один клієнт такий екземляр, я глянув і сказав йому приблизно те що Остап в попередньому дописі та пообіцяв з ним побавитись. Через пів-години той клієнт дзвонить - відайте тюнера на базарі мужик сказав що його за 10 хвилин прошиє, а ви ніц не знаєте та не вмієте. Я віддав тюнера... У суботу дзвонить знову той і каже що треба прошити той тюнер. Отримав від мене облизня,я ж нічого не вмію...  :2funny: :2funny: :2funny: ca.,

bodyan:
Приймач на даний момент працює на рівні інших Ferguson-ів типу Af, дещо різниться програмування і внесення кодів. На відміну від попередників не скидає налаштувань. В понеділок скину списки каналів і ключі.

bodyan:
Як і обіцяв:
- дефолтний список телеканалів для редагування в програмі EditTransponder і подальшою конвертацією для завантаження.
- конвертований список телеканалів для завантаження в приймач за допомогою програми STBUpgrader

slava12:
Дякую! Але в мене немає програми щоб завантажити список каналів і ключів скиньте будласка загрузчики! Наразі дякую! ca., ca., ca., ca., ca., ca., ca., ca., ca.,
Додано: 19:57:49, 10 Грудня 2012І якщо  можна софт! Наразі дякую! ca., ca., ca., ca., ca., ca., ca., ca., ca., ca., ca., ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version