Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..

Прошивка тюнерів. Програма для прошивки. Проблеми з прошивкою.

<< < (14/25) > >>

kotiaj:

--- Цитата: Fobos від 18:14:34, 29 Грудня 2008 ---Під час прошивки тюнера виникла помилка. А саме в момент стирання флешки. Спробував перепрошити, але програма не може з'єднатися з тюнером, світиться напис "Підключення..." і більше нічого не відбувається. На самому тюнері мигає табло.
Підчас попередніх прошивок, прошивка відбувалася не завжди з першої спроби.

В чому може бути проблема і як її можна вирішити?

--- End quote ---
проблема в бж. поміняти здуті (як правило для глобіків і подібним їм по якості комплектуючих) конденсатори (хоча здохлі електроліти не завжди кришою здуваються ,часом дно може прорвати.) Взагалі ,перевірити якість вихідних напруг бж.

Fobos:

--- Цитата: VictorZ! від 19:12:32, 29 Грудня 2008 ---Зазвичай, для початку, я б перевірив кабель- дріт в дріт- тестером, щоб "маси" тюнера і компа були з"єднані і всі дроти цілі... Якщо кабель ОК, тоді перевіряй блок живлення. І все рівно, чи конденсатори здуті, чи ні - все одно перевір всі напруги. А тоді побачимо...

--- End quote ---

--- Цитата: kotiaj від 20:22:22, 29 Грудня 2008 ---проблема в бж. поміняти здуті (як правило для глобіків і подібним їм по якості комплектуючих) конденсатори (хоча здохлі електроліти не завжди кришою здуваються ,часом дно може прорвати.) Взагалі ,перевірити якість вихідних напруг бж.

--- End quote ---

Тюнер у мене StarTrack 550D. Чи є в наявності схема цього тюнера? Яка напруга бж повинна бути і де її міряти?
( я в цьому не дуже розуміюся  :) )

Подивився я на конденсатори і помітив що C13 здутий. Його параметри 1000 mF 10V. На який його бажано замінити? Такий самий чи може треба взяти з більшим номіналом напруги? На яку температури він повинен бути розрахованим?

upis:
змінюй на такий же 1000х10 як-що можешь змінюй обидва.

zloj vitos:
Міняй на конденсатор тієї(можна більшої ємності) та на більшу напругу і на 105 градусів.

Fobos:
Поміряв напругу на виході БЖ і замість 5В видає лише 4В. На форумі пишуть що пробулема у конденсаторах С17 та С19. На вигляд вони нормальмі. Чи треба їх міняти на нові? Чи проблема все таки в конденсаторі С13?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version