Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..
Прошивка тюнерів. Програма для прошивки. Проблеми з прошивкою.
vaha69:
Як зрозуміти написане вище?дизелувй4100???
jvpx:
--- Цитата: apafioz від 21:29:59, 05 Грудня 2008 ---Спробував прошити дизелувй4100. Нічого не виходить, все робив по інструкції!!! Що порадите?
--- End quote ---
Протерти чистою салфеткою. :2funny:
Нічого особистого,лише прохання описати процес більш детально,тому що в даному випадку можна дати багато відповідей,у тому числі і таких безглуздих як я написав з початку.
Якщо ви впевнені в справності нульмодемного шнура та відповідності програмного забезпечення вашому тюнеру(я так зрозумів,що це Digital 4100),але процес прошивки все ж не відбувається,то я вважаю що причину слід шукати в першу чергу в блоку живлення(з моєї практики 80-90% - це вихід з ладу електролітів C13,C15).
До речі,в цій ситуації вже мав декілька непорозумінь з клієнтами,які залишали тюнера на перепрошивку.Адже зовні тюнер абсолютно робочий(поки що),тому оплачувати ремонт клієнт відмовлявся.Тепер стараюсь узгоджувати це питання попередньо(вибачаюсь:трохи не по темі).
apafioz:
Так кабель працює! Я його розібра, і помітив що на платі БЖ є парочку вздутих конденсаторів, і він якось дивно працює, канали ловить, але якось приривається, мабуть точно в них проблема(в конденсаторах), я ще не дивився, підскажіть на ньго схема тут є?
Дякую!!!
jvpx:
Подивіться тут:
http://212.95.53.33/index.php?topic=52.0
SIRIUS:
виложіть найкращу прошиву для Globo 5000 і не глючною прогою яка шиє an24
Навігація
Go to full version