Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..

Прошивка тюнерів. Програма для прошивки. Проблеми з прошивкою.

<< < (2/25) > >>

romashkin:
Влесне це дуже важливо, бо при підєднанні шнура, якщо комп і  тюнер включені в мережу 220В, потенціал на клемах порта може бути близький напрузі мережі. І звичайно, що така операція може закінчитись смертю для сом-порта.
Тому краще зробити так як писав tosat(у мене теж так, до того сам кабель екранований).

Alexander:
В мене довжина кабеля - 15 метрів і він стаціонарно приєднаний до комп’ютера. Раніше я тягав тюнер до компа, тепер тільки через пульт керую процесом перешивки.

Використовую 15 м. італійського екранованого телефонного кабеля 4 жили +  екран, я розпаяв всі жили + екран. Працює стабільно.

usb22swl:
В мене така проблема. Цифрове табло на тюнері постійно мерехтить, показує якісь не зрозумілі знаки. Це почалось через кілька днів після перепрошивки тюнера прошивкою з автообновленням TPS.
Тюнер Globo 5000.

romashkin:
Попробуйте замінити конденсатори в БЖ (зокрема С13 , С15) і після цього знову прошити тюнер. Заодно перевірте інші конденсатори в БЖ чи не видно здуття.

Black-Raven:
та штука з процентами тоже в мене була... проблема..
але коли в майкопютері в дівайсах в властивостях компорта підняв його швидкість до того шо вказана в кпуапгрейд... все працює нормально...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version