Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..
Прошивка тюнерів. Програма для прошивки. Проблеми з прошивкою.
valikon:
Хлопці допоможіть, у мене Hort.,Amos, sirius, мабуть раз 20 прошивав тюнер ставив різні ключі (все що міг найти і ставилось :-)), сам не хакер - тільки вчусь. Ніяк не йдуть канали CHASSE & PECHE, MULTIVISION 1-7. Веселе тільки із siriusa PG та PB і все :-(
Що мені поставити щоб я зміг дивитися ці канали та багато інших цікавих :eek: каналів?
Якщо можна то вишліть по valikon_sh@ukr.net все що мені необхідно поставити, прописати і тд.. БУДЬЛАСКА
Читаємо, читаємо й ще раз читаємо. Земля, як то кажуть не за один день побудувалась, от і Ви перечитайте інструкції які викладені на даному форумі і все Вам стане зрозумілим:)
wadym:
--- Цитата: valikon;12798 ---Хлопці допоможіть, у мене Hort.,Amos, sirius, мабуть раз 20 прошивав тюнер ставив різні ключі (все що міг найти і ставилось :-)), сам не хакер - тільки вчусь. Ніяк не йдуть канали CHASSE & PECHE, MULTIVISION 1-7. Веселе тільки із siriusa PG та PB і все :-(
Що мені поставити щоб я зміг дивитися ці канали та багато інших цікавих :eek: каналів?
Якщо можна то вишліть по valikon_sh@ukr.net все що мені необхідно поставити, прописати і тд.. БУДЬЛАСКА
Читаємо, читаємо й ще раз читаємо. Земля, як то кажуть не за один день побудувалась, от і Ви перечитайте інструкції які викладені на даному форумі і все Вам стане зрозумілим:)
--- End quote ---
постав новий софт з підтримкою TPS ау, перейди на канал FRANCE 5 (частота 10873) почекай декілька хвилин, і буде тобі щастя!
tosat:
--- Цитата: wadym;12800 ---постав новий софт з підтримкою TPS ау, перейди на канал FRANCE 5 (частота 10873) почекай декілька хвилин, і буде тобі щастя!
--- End quote ---
Ще хай не забуде часовий пояс настроїти, а то кіна не буде...
valikon:
а це що за прикол?
Yaro:
Інколи, до речі, це допомагає...
Навігація
Go to full version