Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Глюки позиціонерів,тюнерів...

<< < (2/5) > >>

oleger:
в мене великі підозри на конвертор
мабуть прийшов час купити кращий...
але й проблему з софтом не виключаю...

vic:
я пробував такий як в вас тюнер в себе вдома на своїй системі-працював ідеально як годинник(діло в тому що в мене дрім7000 тупий як ..не витягував Старгейт 80град..от я і постави опен для перегляду) зараз поміняв конвертор і Старгейт лупить як холєра ясна..але виникла проблема тепер з позиціонуванням..просто тупо вискакує відразу повідомлення на екрані телевізора-нема сигналу,навіть не намагаючись спочатку стати на потрібну позицію..

zioom:

--- Цитата: vic;1787 ---Сам дісек може не завжди адекватно реагувати на опір конверторів,в них можуть бути різні струми споживання і саме тут дісек затикається..тому я власне написав марки конверторів...один ціною майже двадцять баксів МТІ,інший за 2,5-3уе..очевидно,що перша проблема може бути в самих конверторах...іх струмах споживання....інша звичайно якість кабеля..на самому дешевому кабелі-це типова проблема..в мене ж могло статись так ,що я наступив на кабель ногою ..другий варіант...і звичайно варіанти -щось зломалось ні з того ні сього-або тюнер або супермаунт або дісек..перевіряти тепер потрібно все ,щоб виявити причину цього глюку..хоча скажу вам,щоя завжди спостерігав в себе дуже швидке переключення каналів по одному з входів дісеку і певну затримку при переході на інший конвертор на тому ж супутнику..(в мене відразу приймаються 36Е і 42Е,5Е і 4W..)
--- End quote ---

Попробуй в цілях експеременту відключити в настройках дісек і залишити тільки позиціонер.

zioom:
І якщо є можливість поставити назад старий конвектор бо можливо проблема в споживанні струму новим конвектором.

vic:
діло в тому,що в мене важкий доступ до антени..однією рукою треба триматись за вікно,що не випасти,а іншою шось маніпулювати..навіть гвинтик відкрутити в кріпленні конвертора ..і то думаєш,що непогано було б якось зубами притриматити гайку,щоб не проверталась..важкий доступ для експериментів..
Ну це таке..сам розумію хід і напрям пошуку..але нема поки що як..
опишу ще деякі замічені глюки..
Буває що ні з того ні з сього при встановленні якось супутника антена починає шурувати в крайній кут,або стає на цілком інший супутник..доречі скільки я не намагався налаштувати наприклад Турксат..дзюськи як кажуть-не вдалось..тікало відразу в  кут..прийшлось тут поборотись перешивкою сеттінгів і їх підбором..зараз більш меньш рухається..хоча деколи появляється збої..причому найбільш характерно вони проявляються з часом роботи системи-спочатку практично незамітні..але те що в мене було вже майже три роки-це як кара божа..щоб більше не тішився...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version