Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Глюки позиціонерів,тюнерів...
vic:
в мене все теж "чікало" не один рік..а тут хоч плач..не втямлю причину чого так..
lssa:
2 Vic.
Сьогодні зайшов на кардачі до одного усім відомого хлопця(із старих), котрий сат тв займається.
Спитав про ці MTI голови. Так от, він сказав що усю останню партію просто повернув. Бо глючить страшенно з усіма тюнерами, незалежно від марки апарата. Так що 90% що справа саме у головці.
vic:
Цікаво...мені якраз її взяли на Кардачах..
дійсно таку бяку робить власне конвертор..спробував просто його відєднати,залишивши один нтвшний--все працює нормально..пробую його напряму підєднати--така сама картина...
vic:
Одним словом..все що я тут описав з моїх власних глюків звязано як виявилось власне з конвертором..
Цікаво було б ще почути які глюки і як вони проявляються на інших компонентах системи...
lssa:
Нажаль...бо приріст по якості сигналу вони дійсно дають непоганий, про це мені теж казали. На рівні дорогих конверторів за 30-40 баксів:(
Я саме зараз готуюсь до весняних робіт по оптимізаціі своєї системи, і заміна голови на полярці входила до моїх планів у першу чергу.
До цього моменту схилявся теж до МТІ. Як тільки вони з"явились іх усі хвалили, аж поки не проявились от ці їх болячки.
Може має сенс відкрити окрему тему по вибору якісної голови, з тих що є на нашому українському ринку?
Навігація
Go to full version