Технічний відділ > Питання, пов'язані з ремонтом.
Заміна флешок на супутникових приймачах(приймачах)
elektronik05:
Паяти можна и феном , але флюс треба бгашний , тобто дорогий и безотмивочний , интересно як би бга паяли якщо прийшлося бі пропаювати кожну ножку . Гарний флюс - залог успеха !
Android-80:
Ми наразі не вели мову про БГА. Я з тим рідко працюю,а чесно кажучи разів 10,не більше,а особливо шляки трафляють коли робиш реболінг і ось там при монтажу дійсно без доброго флюсу не обійтись. Плюс немаловажна температура на кінцевій стадії для флешок 275-330,проців 290-330 градусів. Зараз в неті багато інфи про монтаж-демонтаж БГА,тому при нормальних новиках роботи,вам не важко буде самому зробити шарики з пасти,необхідного розміру та акуратно зробити монтаж тієж мікросхеми БГА. Удачі.
SERS3333:
Я відремонтував близько 10 штук лівих Х-600 пропайкою з випаюванням флешки і процесора феном і тонким паяльником *-R .Використовую флюс BS-300
zloj vitos:
Продовжую попереднє.З свого невеликого досвіду зрозумів,що заміна флешок проблема принципова.Якщо увас намає інформації по заміні одного типу флешки на другий то краще ставити той тип,що вийшов зладу.Другими словами в маркіровці флешок грають велику роль навіть кінцеві букви.
Для приймача Опенбокс 300-820 це M29W160ET .Пишуть що підходять M29LV160DT(не провіряв).
seligor:
Шановні специ,є тюнер глобо 4100с(напевно-підробка), при вмикані світодіод світеться тільки червоним.При прошивці через джитаг видає помилку.Я так розумію, що здохла флешка, стоїть z0958flb(плата AL-501-VER1.1) Порадьте де її можна взяти, чи може є аналог якийсь?
Навігація
Go to full version