Автор Тема: ГЛОБО і поворотні пристрої  (Прочитано 3175 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній shpak

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 110
  • Рейтинг: +19/-0
  • Lviv dist
ГЛОБО і поворотні пристрої
« : 09:58:24, 15 Березень 2007 »
Хотів би відкрити нову тему. Інформації в Інтернеті багато, але хотілось би поспілкуватись про роботу супермаунтів саме в парі з ГЛОБОподібними. На затравку таке питання. Придбав супермаунт Мoteck Digipower SG 2100. Може хто підкине російсько або україномовну інструкцію до цього пристрою. В комплекті тільки інгліш. Дякую
GLOBO 7010A, Openbox X-820CI , Humax VA-FOX, 0.85 m Astra19+HotBird+Sirius+Amos, 0,85 м ExpressA2(80*)+ABS-1(75*), 0,85 м Moteck SG 2100A 90E-30W

Відсутній shpak

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 110
  • Рейтинг: +19/-0
  • Lviv dist
ГЛОБО і поворотні пристрої
« Відповідь #1 : 09:59:08, 26 Квітень 2007 »
Вчора нарешті після тривалої підготовки встановив мотопідвіс Moteck SG 2100A в звязці з ГЛОБО 7010А. В принципі все получилось с першого раза благо інформації в Інтернеті навалом. Але виникло кілька питань до спеців. Настроював за допомогою USALS. Після того як піймав свій південний супутник (в моєму випадку - це Астра 23,5Е) на все інші супутники, які були прописані в сеттінгах, тюнер настроївся автоматом, крім чомусь Амоса. На Амос мотор крутити не хоче . Питання по цій проблемі власне для связки мотопідвіса з Глобо я зустрічав і раніше в форумах, але відповіді як її вирішить не знайшов пока ніде. Але для меня це питання не критичне так як я залишив робочим стандартного 4-хголового дракошу (Ам-Сір-Хб-Астр19). Більше мене хвилює питання як настроїтись на Експрес22 з 53Е. Цей супутник в сеттінгах не прописаний, а можливості добавити його в Глобо 7010А я не знайшов.
Питання 1 Чи можна цей супутник зловити вручну і запамятати за допомогою Дісекс 1.2, чи може хтось дасть прошивку де цей супутник прописаний в сетінгах для USALS. Дайте пораду.
Питання 2 При спробі настроїтись на супутник східніше 83Е (я хотів зловити Ямал201 90Е) зявляєтся повідомлення - "супутник за межами доступу". Наскільки це правдоподібно для Львівскої обл. і чи можна  прийняти цей супутник на антену офсет 0,85 м?
Дякую
GLOBO 7010A, Openbox X-820CI , Humax VA-FOX, 0.85 m Astra19+HotBird+Sirius+Amos, 0,85 м ExpressA2(80*)+ABS-1(75*), 0,85 м Moteck SG 2100A 90E-30W

Відсутній Vetal999

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 151
  • Рейтинг: +31/-74
ГЛОБО і поворотні пристрої
« Відповідь #2 : 09:11:41, 28 Квітень 2007 »
Цитата: shpak;5331

Питання 1 Чи можна цей супутник зловити вручну і запамятати за допомогою Дісекс 1.2, чи може хтось дасть прошивку де цей супутник прописаний в сетінгах для USALS. Дайте пораду.
Питання 2 При спробі настроїтись на супутник східніше 83Е (я хотів зловити Ямал201 90Е) зявляєтся повідомлення - "супутник за межами доступу". Наскільки це правдоподібно для Львівскої обл. і чи можна  прийняти цей супутник на антену офсет 0,85 м?
Дякую


1 - Можна. Для цього на будь-яку вільну позицію прописуєш транспондер з 53Е і крутиш по дайсік 1.2 тарілку поки піймаеш сигнал. Потім скануєш сліпим пошуком супутник і запам"ятовуєш.
2- В меню 7010а є підменю (калькулятор) для визначення позиції.
GI8120, Optibox Evo, Opticum DM 2200 - Triax TD88 - 90E-30W.

Відсутній shpak

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 110
  • Рейтинг: +19/-0
  • Lviv dist
ГЛОБО і поворотні пристрої
« Відповідь #3 : 07:28:28, 29 Квітень 2007 »
Дякую, я все так і зробив і все вдалось
GLOBO 7010A, Openbox X-820CI , Humax VA-FOX, 0.85 m Astra19+HotBird+Sirius+Amos, 0,85 м ExpressA2(80*)+ABS-1(75*), 0,85 м Moteck SG 2100A 90E-30W

Відсутній magister_of_es

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 11
  • Рейтинг: +10/-0
ГЛОБО і поворотні пристрої
« Відповідь #4 : 19:40:13, 29 Квітень 2007 »
Яя встановив Стронг 2100, настраював по Опенбоксу 810. Там все зрозуміло : ввів дані, перейшов на "нуль", далі "йти на позицію " і все добре працює, немає ніяких зауважень.
Підключив замість Опена свій Глобо 5000, софт 3.3.57
і не зрозумів як встановити мотор на позначку "нуль".
Війшов Меню,Настройка, Вибрав USAlS,вписав широту і долготу, і не знаю що робити далі. I ось не знайшов як перейти на супутник. Підкажіть будьласка.

Відсутній Denja

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 358
  • Рейтинг: +132/-2
ГЛОБО і поворотні пристрої
« Відповідь #5 : 20:17:33, 29 Квітень 2007 »
magister_of_es
На глобиках не юзалсом треба, а 1.2 протоколом. Тобто вибрати 1.2, нажати на ньому ОК - попадете в меню мотора, а там розберетесь.

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1257
  • Рейтинг: +2191/-10
ГЛОБО і поворотні пристрої
« Відповідь #6 : 20:38:58, 29 Квітень 2007 »
Меню>>настройка>> далі вибираєм потрібний спутник,жмем кнопку вправо,випливає меню ,верхній ряд-виставляєм потрібний вхід дісека,опускаємся вниз, пише мотор < викл> ,вправо вліво -вибираєм режим 1.2 (позиції)  чи USALS ,жмем ок випадає меню, нижні три строчки ;Goto Reference  ,стаєм на ню жмем ок-мотор поїхав на "0",переходим нижче на Move ,жмем ок ,мотор поіхав на позицію .Переходим на на саму нижню строчку ;Store ,жмем ок ,запам"ятовуєм позицію . Все .В режимі усалс буде їздити крім амоса . на амос ставиш 1.2 і окремо запам"ятовуєш позицію все працює.
Додаю настройки 15W-75E мінімальний список ,в основному нашомовні.
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній Dirty

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 542
  • Рейтинг: +80/-264
ГЛОБО і поворотні пристрої
« Відповідь #7 : 22:40:13, 29 Квітень 2007 »
Цитата: Denja;5594
На глобиках не юзалсом треба, а 1.2 протоколом


а чому так?
юзалс зручніше
The things you own they end up own you

Відсутній shpak

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 110
  • Рейтинг: +19/-0
  • Lviv dist
ГЛОБО і поворотні пристрої
« Відповідь #8 : 06:08:32, 30 Квітень 2007 »
Я нашлаштовував по USALS, але на глобо 7010А. Як на 5000-6000 - не знаю. По USALS вдалось з першого разу і в меню все зрозуміло, але потім прийшлось кожен супутник  на 1-2 кроки підстроїти по максимальному рівню по Дісекс1.2. Але працює добре поки що. Подивлюсь чи не попливуть позиції з часом
GLOBO 7010A, Openbox X-820CI , Humax VA-FOX, 0.85 m Astra19+HotBird+Sirius+Amos, 0,85 м ExpressA2(80*)+ABS-1(75*), 0,85 м Moteck SG 2100A 90E-30W

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1257
  • Рейтинг: +2191/-10
ГЛОБО і поворотні пристрої
« Відповідь #9 : 06:13:40, 30 Квітень 2007 »
Цитата: Dirty;5618
а чому так?
юзалс зручніше
так тому і 1.2 що в усалс глобік нехоче їхати на амос .Я пробував кілька прошивок,однаково.Хіба може хто підібрав прошивку ,тоді давайте ії сюда.Нехватало в списку спутника на 53Е ,дописав ,зним все нормально .Амос пробував стирати ,вписував його на інше місце,не помогло .Ну і ще Телстар тре підправити ,бо він прописаний як 15Е а не 15W і відповідно в усалс мотор не туди куди тре їде.
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній shpak

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 110
  • Рейтинг: +19/-0
  • Lviv dist
ГЛОБО і поворотні пристрої
« Відповідь #10 : 09:15:57, 30 Квітень 2007 »
До речі в мене з другого разу антена в УСАЛС встаноаилась на Амос автоматом. Прошивка Стартрек 1.3.50
GLOBO 7010A, Openbox X-820CI , Humax VA-FOX, 0.85 m Astra19+HotBird+Sirius+Amos, 0,85 м ExpressA2(80*)+ABS-1(75*), 0,85 м Moteck SG 2100A 90E-30W

Відсутній Dirty

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 542
  • Рейтинг: +80/-264
ГЛОБО і поворотні пристрої
« Відповідь #11 : 10:08:27, 30 Квітень 2007 »
Цитата: shpak;5621
потім прийшлось кожен супутник  на 1-2 кроки підстроїти по максимальному рівню по Дісекс1.2


так
треба все рівно перевіряти позиції, але просто змінюючи орбітальну позицію і слідкуючи за рівнем, наприклад амос може бути 3.5в :cool:
в опенах то реалізовано дуже чітко, а от як в глобо - не знаю, бо нема глобіка в мене
але гадаю що переходити в 1.2 не треба, бо 1.2 - це один протокол, юзалс - другий, просто нет розумію як можна одночасно з двома ними працювати

Цитата: ioan
так тому і 1.2 що в усалс глобік нехоче їхати на амос


типу як голдени не їдуть на 90е
The things you own they end up own you

Відсутній shpak

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 110
  • Рейтинг: +19/-0
  • Lviv dist
ГЛОБО і поворотні пристрої
« Відповідь #12 : 16:55:13, 15 Травень 2007 »
Нормально працює одночасно і з УСАЛС і з Дісекс1.2. Просто прописуєш відповідний протокол у настройки кожногоіз супутників. У мене Дісекс1.2 для Ямалу і відповідно УСАЛС для всіх інших супутників
GLOBO 7010A, Openbox X-820CI , Humax VA-FOX, 0.85 m Astra19+HotBird+Sirius+Amos, 0,85 м ExpressA2(80*)+ABS-1(75*), 0,85 м Moteck SG 2100A 90E-30W

Відсутній shpak

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 110
  • Рейтинг: +19/-0
  • Lviv dist
ГЛОБО і поворотні пристрої
« Відповідь #13 : 06:02:48, 29 Травень 2007 »
Ще одне спостереження. Після оновлення софта на Стартрек 1.3.55 збились всі настройки по УСАЛС, прийшлось перенастроювати на Дісекс1.2. Висновок: не у всіх софтах коректно прописаний УСАЛС.
GLOBO 7010A, Openbox X-820CI , Humax VA-FOX, 0.85 m Astra19+HotBird+Sirius+Amos, 0,85 м ExpressA2(80*)+ABS-1(75*), 0,85 м Moteck SG 2100A 90E-30W

Відсутній Roman1968

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 133
  • Рейтинг: +53/-1
ГЛОБО і поворотні пристрої
« Відповідь #14 : 21:09:04, 30 Липень 2007 »
Цитата: shpak;7046
Нормально працює одночасно і з УСАЛС і з Дісекс1.2. Просто прописуєш відповідний протокол у настройки кожногоіз супутників. У мене Дісекс1.2 для Ямалу і відповідно УСАЛС для всіх інших супутників

Так воно і є.Правда в моєму випадку позиція Ямал відповідає,що супутник за зоною досяжності.Дивно.:confused: І ще чому  позиціі супутників відмічені УСАЛС інколи "пливуть" на 3-4 імпульси при цьому другі відмічені Дісекс1.2 тримаються на місці?
Dont Worry, Be Happy

 

Приховані можливості приймачів "Глобо"!

Автор gotsanyukРозділ Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Відповідей: 5
Переглядів: 4290
Остання відповідь 13:40:24, 10 Жовтень 2010
від oldmi
Розподіл пам'яті в Глобо 3ххх-6ххх відповідно до версії загрузчика.

Автор YaroРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 0
Переглядів: 1105
Остання відповідь 17:12:27, 09 Жовтень 2007
від Yaro
Схема вхідних контурів головки цифрових тюнерів (глобо, лемберг)

Автор ZubrРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 1
Переглядів: 255
Остання відповідь 18:08:33, 28 Січень 2009
від llyova
Глобо і МГМ 10е 12717 гор 7036

Автор DirtyРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 2
Переглядів: 1299
Остання відповідь 22:09:36, 16 Травень 2007
від Dirty
куплю бп до глобо 4000-6000 і ортон 4100

Автор kovallРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 4
Переглядів: 1540
Остання відповідь 18:23:57, 25 Липень 2012
від caxa