Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD
Вдосконалення мережевої карти в DM 500
stepan_kv:
З CIFS часто бувають проблеми. У одних нормально, у других ні. І я думаю тут Дрімбокс не виноватий.
leksfb:
Народ маю невеличку проблему . В мене дрім 500 (кітайося),в роботі десь місяць.Заміти одну річ-пропадає інтернет в дрімі,а саме не горить всередині дріма світодіод при підключеному мережевому кабелі . Дрім працюе через D-Link100,одночасно з компом,на компі є нет . Лікується вимиканням дріма з 220 , на 2-3 хв ,помагає не завжди.Світодіод в дрімі тухне після вимкнення дріма (не з 220),і включені через 2-3 год. Перезагрузка помагае , але не завжди . І шо робити ?
валера:
в першу чергу перевірити налаштування в мережі кругом (у всіх пристроях) налаштувати вручну виключивши ДНСР ...підозрюю проблему саме в цьому...в іншому варіанті замінити мережеву мікросхему...здається треба створити окрему тему ця невідповідає твоїй проблемі
gotsanyuk:
НА мою думку.. це мікросхема... міняйте! :)
leksfb:
Сподобалось слово "міняйте" :) . Ну так тож не лампочку поміняти . Тре хоть знати шо міняти ,де міняти ,де купити,чи допоможе. Мож хтось міняв ,поділіться досвідом. Порадили перепрошити ,замість джеміні поставити іншу >:( Шось мені в то не дуже віриться .
Навігація
Go to full version