Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..
Шарінг на Глобо
валера:
Таке питання...хто на сьогоднішній день знає відмінне поєднання софта і прграми для шарингу НТВ+ на глобо 6000 і йому подібним???дайте відповідь *-I
vanja:
Ну не знаю чи відмінне, але mpcs+TRUMAN SW3.4.10 KEY UPGRADE в мене працює
ioan:
--- Цитата: валера від 19:05:50, 12 Травня 2009 ---Таке питання...хто на сьогоднішній день знає відмінне поєднання софта і прграми для шарингу НТВ+ на глобо 6000 і йому подібним???дайте відповідь *-I
--- End quote ---
тут зараз на лінуксових щоб все нормально працювало ,треба трошки повозитись, а ти хоч на глобіку.
Воно зараз виглядає приблизно так як їзда на запорожцю і лексусі , вроді обидві машини ,обидві везуть але як :-Р ;)
zloj vitos:
Сьогодні півдня вбив на настройку шари на цій моделі-результат відкрива майже всі канали к короткими єсм і лише деякі з довгим.Тобто практично тільки базовий пакет.Хтось добився кращого результату?Прошивки пробував різні так як і мпцс та все одно цей гі..нюк часто шле нулі замість сід.
валера:
--- Цитата: zloj vitos від 12:11:12, 26 Серпня 2009 ---Сьогодні півдня вбив на настройку шари на цій моделі-результат відкрива майже всі канали к короткими єсм і лише деякі з довгим.Тобто практично тільки базовий пакет.Хтось добився кращого результату?Прошивки пробував різні так як і мпцс та все одно цей гі..нюк часто шле нулі замість сід.
--- End quote ---
та ж сама ситуація...ніяк не можу підібрати належний софт і версію мпсц :(
Навігація
Go to full version