Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Мультифід: Amos-Thor-Sirius-Hot Bird

<< < (15/15)

ded50:

--- Цитата: ded50 від 08:11:36, 17 Лютого 2009 ---Питання: при такому розташуванні голів, сіріус в центрі? Чи мо я щось пропустив.

--- End quote ---

Та мені на якість сигналу гріх жалуватись 100% маю амос 95%. Спитав тому що десь вже бачив цього типу розклад но там в фокусі чомусь АМОСА відмітили. Можливо помилились а можливо то є дійсність?

Yaro:

--- Цитата: ded50 від 08:45:22, 17 Лютого 2009 ---Та мені на якість сигналу гріх жалуватись 100% маю амос 95%. Спитав тому що десь вже бачив цього типу розклад но там в фокусі чомусь АМОСА відмітили. Можливо помилились а можливо то є дійсність?

--- End quote ---

Можна ставити в фокус, що душа багне, тоді сигнал на Амосі буде сильніший, бо він буде в центрі корита, а з Сіріуса буде слабший, бо сигнал буде боковий. Ну і ясно, що саме корито має бути налаштоване вже на Амос, а не на Сіріус, як то здебільшого робиться на трьохголовому драконі. Корито для Амоса треба крутити трохи вправо і подавати трохи вниз.

nico2:
Ця тема вже не раз обговорювалась,ясно що на метровій нема проблем добавити тор,але в нас дуже багато венгрів і не завжди поясниш навіщо купувати більшу тарілку,тому робив і на восьмидесятках,практично без суттевої втрати сигналу,але головки тоді довелося ставити східцями,одну за другою
         амос
    тор 
сір
нотв

Yaro:

--- Цитата: nico2 від 10:49:14, 17 Лютого 2009 ---робив і на восьмидесятках,практично без суттевої втрати сигналу,але головки тоді довелося ставити східцями,одну за другою

--- End quote ---

Я налаштував Тор і Амос на одній голові, як уже писав нижче, антена явно менша 80 см, не знаю, чи має хоч 70, то впхати 4ту голову було можна, але позбивав би настройки інших голів, а не хотілося :). Просто кріплення до стріли там своєрідне, стріла не кругла, а прямокутна, всі голови налаштовані за один захід і закріплені ОДНИМ наскрізним болтом, так що зміна положення однієї збиває іншу, три руки треба мати, аби щось вимудрувати :). Робив якнайпростіше, а воно має свої недоліки...Тягне все, що має тягнути, ну правда сигнал не всюди абсолютно задовільний, тут брехати не буду.
Мені цікаво інше: ті твої голови ідуть уступами, цікаво мені, як же бути тоді з фокусом променя на головках?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version