Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Мультифід: Amos-Thor-Sirius-Hot Bird

<< < (7/15) > >>

axelfol:
такий мультифід Amos-Thor-Sirius-HotBird вдалося мені настроїти на тарілку мабо-0,9 (в фокус сіріус), тільки при точному налаштування сіріуса  :)  , далі вже легко  ;)

locij:
В мене вийшло з тором дещо простіше настроїв тарілку можна сказати по стандартному способі тобто сіріус в центрі а по боках амос і хотбірд. головку на тор без кріплення помістили між сіріусом і амосом а щоб трималась прикрутили проволокою. сигнал на амосі (тюнер ГЛОБО) впав з 85 до 73 а на торі сигнал є на рівні 85 (канал НТВ)

gruzilko:

--- Цитата: locij від 12:14:30, 15 Квітня 2008 ---В мене вийшло з тором дещо простіше настроїв тарілку можна сказати по стандартному способі тобто сіріус в центрі а по боках амос і хотбірд. головку на тор без кріплення помістили між сіріусом і амосом а щоб трималась прикрутили проволокою. сигнал на амосі (тюнер ГЛОБО) впав з 85 до 73 а на торі сигнал є на рівні 85 (канал НТВ)

--- End quote ---
Цікаво, що це за канал такий НТВ?

LvivR:

--- Цитата: gruzilko від 13:51:11, 15 Квітня 2008 ---
--- Цитата: locij від 12:14:30, 15 Квітня 2008 ---В мене вийшло з тором дещо простіше настроїв тарілку можна сказати по стандартному способі тобто сіріус в центрі а по боках амос і хотбірд. головку на тор без кріплення помістили між сіріусом і амосом а щоб трималась прикрутили проволокою. сигнал на амосі (тюнер ГЛОБО) впав з 85 до 73 а на торі сигнал є на рівні 85 (канал НТВ)

--- End quote ---
Цікаво, що це за канал такий НТВ?

--- End quote ---

Цікаво. І то правда. А шо взагалі там можна цікавого дивитись на тому супутнику?

axelfol:
З тором намагався налаштувати тарілку по стандартному способу (сіріус в центрі а по боках амос і хотбірд) головку на тор без кріплення помістив між сіріусом і амосом, сигнал на амосі (тюнер ГЛОБО7010) впав з 88 до 67 а на торі сигнал 11823H 28000sr є на рівні 87, але на 12563V 27500sr -32% це ненадійно  :(

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version