Автор Тема: StarTrack 750C  (Прочитано 3687 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній usb22swl

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 249
  • Рейтинг: +123/-30
StarTrack 750C
« : 19:48:04, 13 Березень 2008 »
Хлопці допоможіть!
Ось такий тюнер попався.
Яка прошивка, файли ключів, чим прошивати, ЯК ПРОШИВАТИ? *}{*
Завше відмовлявся, та то ж гроші!!!

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
StarTrack 750C
« Відповідь #1 : 20:00:47, 13 Березень 2008 »
За StarTrack 750C не чув, можливо StarTrack 750CU?


Якщо це він, то тоді Тобі у відділення Globo 3000- 6000.. :)

Відсутній globo

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 83
  • Рейтинг: +28/-3
StarTrack 750C
« Відповідь #2 : 08:56:11, 15 Березень 2008 »
А якщо StarTrack 750 Superplus CU  Тобі у відділення Globo 7010CR  *-Y
Startrack 750CU_NokiaDbox1_TwinhanDTV  0,9m:13E,5E,4W+0,9m:75E,80E,90E+1,8m(95E-13E Ku+C)+0,4m:36E

Відсутній BOSSSSS

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 14
  • Рейтинг: +0/-2
StarTrack 750C
« Відповідь #3 : 20:34:29, 29 Червень 2008 »
прошу допомоги.де знайти прошивку на тюнер STAR TRACK 650C1. 9_4

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
StarTrack 750C
« Відповідь #4 : 21:21:12, 29 Червень 2008 »
Якщо це StarTrack 650 D CI , значить Вам у теж відділення Globo 3000- 6000.. :)

Відсутній globo

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 83
  • Рейтинг: +28/-3
StarTrack 750C
« Відповідь #5 : 19:51:22, 30 Червень 2008 »
прошу допомоги.де знайти прошивку на тюнер STAR TRACK 650C1. 9_4
Аналог Globo 3000- 6000, але з софтами зі словом card (для карткових) рівень сигналу показують, а картинку-ні.  an24 Тому шийте софт лише для Fta або СІ. O0
Startrack 750CU_NokiaDbox1_TwinhanDTV  0,9m:13E,5E,4W+0,9m:75E,80E,90E+1,8m(95E-13E Ku+C)+0,4m:36E

Відсутній Shaggy88

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 80
  • Рейтинг: +28/-5
  • Йоханий бабай!!!
StarTrack 750C
« Відповідь #6 : 12:19:18, 16 Липень 2008 »
а ніхто часом не знає, як на StarTrack 750CU вводити бісс-ключі?

Відсутній Shaggy88

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 80
  • Рейтинг: +28/-5
  • Йоханий бабай!!!
StarTrack 750C
« Відповідь #7 : 16:09:03, 16 Липень 2008 »
а ніхто часом не знає, як на StarTrack 750CU вводити бісс-ключі?
Vicвже знайшов. треба з пульта ввести 9976 або 9339 і тоді вилазить меню емуляції, де можна ввести потрібні ключі. 9_:1

Відсутній bluzia

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 20
  • Рейтинг: +14/-1
StarTrack 750C
« Відповідь #8 : 18:10:47, 27 Грудень 2008 »
Ото ти знайшов!красава!та таке і діти в дитячому садку знають!!!

 

StarTrack 50X HD, 55X HD, 55X HD Plus - прошивка, список каналів, ключі

Автор andre33Розділ StarTrack

Відповідей: 62
Переглядів: 68059
Остання відповідь 20:14:06, 26 Вересень 2020
від Виктор Волошук
StarTrack 50X HD, 55X HD погано дружить з новими дайсиками

Автор kovallРозділ StarTrack

Відповідей: 0
Переглядів: 1398
Остання відповідь 09:35:02, 17 Березень 2017
від kovall
StarTrack 950 CU чим, якою програмою прошити

Автор mediatonРозділ StarTrack

Відповідей: 2
Переглядів: 2025
Остання відповідь 22:32:12, 27 Лютий 2009
від mediaton
Startrack ST 15X як ввімкнути емулятор

Автор Вася РРозділ StarTrack

Відповідей: 5
Переглядів: 3423
Остання відповідь 11:07:39, 12 Березень 2009
від bodyan
StarTrack SR-55X Plus - проблеми з сигналом

Автор caxaРозділ StarTrack

Відповідей: 5
Переглядів: 3284
Остання відповідь 07:41:50, 18 Жовтень 2012
від Razvedka