Приймачі DVB-S/S2 > Pioneer

Новий софт 1430

<< < (7/8) > >>

Yaro:
Поновлено АУ на Польшіті, подяка Генератору  і ще декому. 

Yaro:
AU на Польшіті is back - дякуючи Генераторові та польським друзям :)

craftwar:
Доброго всім здоровья ! ca.,..Хлопці мені потрібно.., може хтось оперує ДЖИТАГОМ.. софтину ..,по новіше ,але в bin format бо тількі-тільки підняв 1430 , А там орігінальний софт...! В такому разі тюнер не війде в режим dL o  щоб по rs 232 зашити, чимось; типу "Medisatconect" або__ .., ну варінтів купа ___ Піонерщики знають...! Одним словом може хтось дасть ссилку на дамп по новіших версій або звичайно краще сюди викласти...Проблема то просто що нема LPT кабла в мене типа "папа-папа" , а переробляти з того що  є ...! То він служить як продовжувач для другіх ЖДиТаГів... (Yaro_ !! В тебе э ти старий Піонеровод...А!??__ поможи..?!) ;)

craftwar:
є можливість с біс + discq
пульт ду натисн + 4 ^ увех - або в низ потім 6 та вибрати порт

Yaro:

--- Цитата: craftwar від 23:14:34, 07 Серпня 2009 ---Доброго всім здоровья ! ca.,..Хлопці мені потрібно.., може хтось оперує ДЖИТАГОМ.. софтину ..,по новіше ,але в bin format бо тількі-тільки підняв 1430 , А там орігінальний софт...!
--- End quote ---

Ну так вже вирішив своє питання чи все ще ні? З твоїх дописів не все пойнятно, все складено докупи: і ЖТАГ, і МедіасаКоннект, а то ж різні речі. Без ЛПТ-шнурка все рівно перший раз не обійдешся, будь то ЖТАГ чи Піонеро, потім уже можна лити через ком-порт. І при чому там  формат файлу?  Софти для практично всіх Медіасатів зроблені в цьому форматі, списки каналів - то інша річ. А поняття дампа в такому вигляді, як для Глобіків, для Медіасатів нема - софт окремо, канали окремо,ЕМУ-секція окремо.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version