Приймачі DVB-S/S2 > Strong
Strong 6350 CI
kolobok:
запитання до Gosha:
чи можете пояснити популярно, чому така різніця(майже у 3 рази) у вартості? мова йде про різні ресивери з однаковою назвою чи то є "особливості національного полювання?"
ось приклад - у минулому році у мережі "Метро"(яка доречи має в нас найнижчі ціни) я особисто бачив комплект САТТБ - Стронг4404Є, стронг 60см, конвертор, шматок кабелю. вартість 1432 грн. одночасно чув за те, що 4404 коштували на точках ну ніяк не більше 100 уе.
vic:
Тут треба питати в власників мережі "Метро"-чому власне така ціна..можливо туди вкладена і вартість встановлення..в принципі особливість продажу саттб систем повязана також з встановленням,налаштуванням..
Можливо варто відкрити тему знову типу Огляд цін на ринках України..адже ціни постійно стрибають...
Gosha:
--- Цитата: kolobok;2197 ---запитання до Gosha:
чи можете пояснити популярно, чому така різніця(майже у 3 рази) у вартості? мова йде про різні ресивери з однаковою назвою чи то є "особливості національного полювання?"
ось приклад - у минулому році у мережі "Метро"(яка доречи має в нас найнижчі ціни) я особисто бачив комплект САТТБ - Стронг4404Є, стронг 60см, конвертор, шматок кабелю. вартість 1432 грн. одночасно чув за те, що 4404 коштували на точках ну ніяк не більше 100 уе.
--- End quote ---
Я так собі міркую, що пояснення просте- багато є фірм ,які продають муху, за ціною слона,.. просто кажучи роблять величезні накрутки...ось наприклад як тут звичайний кронштейн продають за ціною 40 $...:D :D :D
http://www.pulsat.com/satellite/site/details.php?product_id=275
tosat:
Я б не сказав, що "Метро" дешева гуртовня..., так я особисто бачив у Львові в магазині "Шок" комплект на "триголового дракона" за 400 грн., з тьюнером "Опенфокс 3618", правда без роз"ємів "F" та кабелю...Також один знайомий в тій самій торговій мережі за ту саму ціну взяв комплект з тьюнером "Опенфокс 6500" котрий має слоти СІ.
Gosha:
Ось дочекались, на 6350 в пакеті DMC на супутнику Телстар на каналі Realiti забацали російську звуковую дорожку.
Новий софт виклав на аплоїді: http://upl.frocusa.net/index.php?lng=ru&p=18
Окреме подяка Generator за допомогу!
Навігація
Go to full version