Технічний відділ > Питання, пов'язані з ремонтом.

Варіант переробки СОМ-порта в Глобоподібних і не тільки.

<< < (4/4)

Yaro:

--- Цитата: malser від 20:14:04, 18 Червня 2008 ---на старі моделі  можна купити і за 20 грн. Начинка в них одна і та ж сама відрізняються тільки разємом до мобільного телефону. Я купував їх тільки заради цих разємів (і то за копійки бо були за словами продавців не робочі, браковані, а вся поломка чи брак заключався в неправільній чи некачественній розпайці, мікросхеми у всіх були робочі і ремонт кабелю тривав від 5 до 10 хвилин).

--- End quote ---

ОФФТОПІК !!! Мені такий один кабель, байдуже до якого мобільника, ну добре було б до Самсуня SGX140 чи типу такого, аби там була мікруха типу PL2303 чи СР2101 (або аналог). Це якось можна влаштувати ? Дякую.

malser:
Ніяк не можу перевірити прошивку Globo 4100c через віртуальний COM порт. Не можу знайти виводи на процессорі. На ньому звеху наклеїн радіатор і не видно ключ мікросхеми. Схеми немає. Може хто займається ремонтом, підскажіть де у процесора перша ніжка. Якщо тюнер стоїть індікатором до мене лицем блок живлення зліва, головна плата з права. Процессор бачу. Скажіть де перша ніжка знизу (справа, зліва), чи зверху (справа, зліва). дуже дякую за відповідь.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version