Автор Тема: Чи можливо підключити Оптікум 4000 до старого ТВ?  (Прочитано 3897 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній klim

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 52
  • Рейтинг: +16/-0
Чи стикався хто із такою ситуацією?
Чи можливо підключити Оптікум 4000 до старого ТВ, який має тільки антенний вхід? В даному тюнері немає ВЧ модулятора. Чи можливо взяти із скарту чи тюльпанів сигнал і завести його на антенний вхід?
Можливо хтось може підказати чи це практично можна зробити і як?
З Опена по ВЧ виходу ТВ показує, а як бути з Оптікумом?

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3002
  • Рейтинг: +3750/-0
Чи можливо підключити Оптікум 4000 до старого ТВ?
« Відповідь #1 : 11:53:07, 26 Лютий 2008 »
Та дуже просто підключається. На базарі є готові перехідники НЧ-ВЧ,десь в районі 4$. Принцип простий заводиш в ду коробочку НЧ сигнал приймача тюльпанами чи скартом,а та коробка змішує аудіо з відео,та видає готовий ВЧ сигнал для старого ТВ. Також є можливість зробити ту коробочку самому,але оскільки ви задали таке питання,то раджу купити готовий модулятор-коробочку. Також можна підключити тюнера без модулятора до старого ТВ через повний відеомагнітофон(не плеєр)! Удачі. *-F

Відсутній klim

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 52
  • Рейтинг: +16/-0
Чи можливо підключити Оптікум 4000 до старого ТВ?
« Відповідь #2 : 12:54:06, 26 Лютий 2008 »
Я таке точно бачив.
Дуже і дуже дякую - буде мій тесть дивитися не тільки 3 мигаючих канали на ефірку  ;D

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4242
  • Рейтинг: +5174/-59
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Чи можливо підключити Оптікум 4000 до старого ТВ?
« Відповідь #3 : 08:17:31, 29 Лютий 2008 »
А ще можна в старий ТВ (типу кольорового Електрона, того що мая всього 8 кнопок для переключки та налаштування каналів) доставити маленьку плату з роземом типу скарт (продаеться на радіобазарі), вартисть її тоже невелика, зате якість зображення буде набагато краща.
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2902
  • Рейтинг: +2903/-13
Чи можливо підключити Оптікум 4000 до старого ТВ?
« Відповідь #4 : 10:50:44, 29 Лютий 2008 »
А ще можна в старий ТВ (типу кольорового Електрона, того що мая всього 8 кнопок для переключки та налаштування каналів) доставити маленьку плату з роземом типу скарт (продаеться на радіобазарі), вартисть її тоже невелика, зате якість зображення буде набагато краща.

Називається аудіо - відео вхід до телевізора !
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Чи можливо підключити Оптікум 4000 до старого ТВ?
« Відповідь #5 : 12:05:43, 06 Березень 2008 »
Пидключити до радянських телевизорив тюнер не важко.Пидключення йде до суб-модуля родиоканалив(СМРК).Там э видеовхид,вхид звуку та блокировка радиоканалу(провид ни масу).Все це буде працювати ,якщо в модули СМРК все запаяно(бувають не запаяни 2 диоди,електролит,резистор,для входу звуку,та блокировки).Якщо в телевизори немаэ декодера ПАЛ зображення буде чорно-билим(в Глобо та бильшости дешевих тюнерив СЕКАМу немаэ.Опенбокс,GS7001 мають опцию зображення СЕКАМ и будуть процювати в кольори на будь-якому телевизори).

Відсутній Lubomir

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 67
  • Рейтинг: +9/-2
Чи можливо підключити Оптікум 4000 до старого ТВ?
« Відповідь #6 : 17:19:02, 06 Квітень 2008 »
Тюнера GLOBO самі перші мали SECAM і звук D/K .

Відсутній Andrey Kulish

  • Модератор
  • Старожило
  • *****
  • Повідомлень: 271
  • Рейтинг: +55/-0
Чи можливо підключити Оптікум 4000 до старого ТВ?
« Відповідь #7 : 21:48:41, 27 Серпень 2008 »
Та дуже просто підключається. На базарі є готові перехідники НЧ-ВЧ,десь в районі 4$. Принцип простий заводиш в ду коробочку НЧ сигнал приймача тюльпанами чи скартом,а та коробка змішує аудіо з відео,та видає готовий ВЧ сигнал для старого ТВ. Також є можливість зробити ту коробочку самому,але оскільки ви задали таке питання,то раджу купити готовий модулятор-коробочку. Також можна підключити тюнера без модулятора до старого ТВ через повний відеомагнітофон(не плеєр)! Удачі. *-F
Де таке чудо можна придбати? мож з кимося можна домовитися я б гроші вислав на карту банківську.... був би дуже вдячний



Orton4100c\Globo5000 4w-5e-13e\75-80-90
SkyStar2 PCI -90e Raduga

 

Чи можливо таке: Один кабель - два тюнери, абсолютно незалежно.

Автор OgirokРозділ Різні технічні рішення

Відповідей: 29
Переглядів: 3132
Остання відповідь 13:33:47, 17 Жовтень 2008
від serg1557733
Перегляд Українських каналів в Канаді ,чи можливо таке?

Автор ioanРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 3
Переглядів: 2992
Остання відповідь 12:09:56, 31 Січень 2010
від oleho
75Е-60Е мультифід на 90 см таріль можливо?

Автор carderРозділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 16
Переглядів: 1917
Остання відповідь 07:49:40, 05 Квітень 2012
від Snoop
Чи можливо прошити даний тюнер

Автор юзерРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 5
Переглядів: 2511
Остання відповідь 07:53:17, 24 Червень 2012
від roshja
12 тюнерів - 1 тарілка : чи можливо ???

Автор VictorZ!Розділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 24
Переглядів: 2279
Остання відповідь 04:54:13, 08 Січень 2009
від dozent