Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD

Jtag і Dreambox

<< < (2/2)

stepan_kv:

--- Цитата: viytik від 21:00:10, 25 Лютого 2008 ---Флеш я замінив(взяв з старого дебокса)
--- End quote ---

Ти про що?

viytik:
ДЯКУЮ ЗА ДОПОМОГУ.

stepan_kv:
Прошу ;)

Yaro:
Піднімаємо уваленого Дріма ЖТАГом...

tosat:
Сьогодні реанімував один такий апарат після оновленням клієнтом свіжої прошивки зі сайту Джеміні.., клієнт думав  що після цього "клубнічку" на Готбірді подивиться.. :2funny: :2funny:, а воно йому написало: "Адьюс Амігас"... і вирубалось
Значить по порядку: є купа описів як це робити, але найбільше мені сподобалось ось тут , поскільки в мене на компі зараз встановлена 7-ка і неохота з 98 чи XP заморочуватись, вирішив для заливки бута використати програматор Duolabs CAS3. Хочу зауважити, що прочитавши керівницво по експлуатації програматора, побачив, що проблем не повинно бути:  навіть шнур не потрібно перехідний паяти - все співпадає один до одного..Проте не все так гладко: в 500му дрімі інший крок роз"єма (вужчий) і, як завжди, хоч і все правильно було під"єднано, виникла проблема з коннектом - прийшлося пару раз конектитись разом з одночасним підключення живлення..Заливка бута тривала коло 7-8 хв..
Після того звичайна прошивка софта через СОМ порт
Але я вирішив не зупинятися на досягнутому та зробити з "китайця" німця.., тобто поміняти МАК адрес на адрес оригіналу, навіть пішов подивився на свою стару упаковку від 7000 дріма, якраз на його МАК і поміняв в китайці..
Хочу звернути увагу, що МАК находиться у захищеній частині флешки, тобто від зміни прошивки МАК адреса ніколи не міняється..
Як це робити досить гарно та з картинками описано тут , для цього потрібно ще дві проги DCC та FlashWizard Pro 6.3 , які в мене на компі були раніше..
Після цього всього можна залити по мережі любий імідж, я для провірки залив той самий останній Джеміні і провірку тьюнер пройшов - все паше на УРА.. :)
Думаю, клієнт буде задоволений, бо я йому навіть укр. локаль поставив...

Бажаю всім успіхів та удачі і всього самого найкращого..!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version