Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Який тюнер купити????
Дімич:
F-300, F-500 я так розумію це OpenBox?? Нет є і досить швидкий 2гБ/216Кб.
baleri:
Всім добрий день, підкажіть який із недорогих тюнерів можна придбати щоб в ньому була підтримка МРЕГ-4
tosat:
--- Цитата: baleri від 07:14:37, 20 Квітня 2008 ---Всім добрий день, підкажіть який із недорогих тюнерів можна придбати щоб в ньому була підтримка МРЕГ-4
--- End quote ---
З недорогих - це підписуйся на пакет Віжн ТВ, тьюнер там коштує 80 у.е., але є одне но: там потрібно постійно платити, інакше тьюнер працювати не буде.., всі інші дорогі..вибирай собі сам http://abcom.com.ua/index.php?cPath=32&osCsid=f31e58b8467058c9510f57e4890c74d3
gotsanyuk:
Так розкажу сьогодні що ж я купив. почнемо:
Як я вже казав була в мене нагода продати свого ветеранчика ф100 за досить таки не погану ціну, це напевно тому що він дуже гарно зберігся. *+*- От і подумав а чому б не продати і купити щось нове.? Вибір був не легкий. :( . Надумавши почитавши, я взяв, точніше заказав опен х810, але мені привезли джеферсон, а не опен, я б був не взяв, але мене не було вдома. Найперше нікому не раджу купувати ці тюнери, чому? Перші два дні політ тюнера нормальний, прошивки ідуть усе аукається. На третій день почалося саме главне:Ком порт згорів, я навіть не встиг шару попробувати. Екранчик на тюнері почав підгарати. приклад: світило на таблі спочатку 21:00, потім 1:00, потім :00, після цього я його виключив, і вже не включав віддавши назад. Мені повезло, що ніц не замітили і я не влетів у копійку.
Далі порадили мені добрі люди взяти дрім 500-й. Я навіть ні трохи не жалію що взяв його. Розказую: Попри те що є багатенько мінусів у ньому, але всежтаки робота його мені дуже сподобалась. Хоча він складний у настройці, але все привикається. Настроївши шару я був дуже здивований, працює без затиків, попри те що в мене діалап швидкість 56, і це ще не все, навіть якщо я сиджу і лажу по нету то шара працює без жодного затику *-< . І в загальному його робота як я вже казав дуже стабільна і хороша. + щей наворотів інших купа, наприклад: запись, перегляд фільмів на дрімі і перегляд ТВ на компі. Тому раджу. *oohaa*
slav0n:
--- Цитата: gotsanyuk від 21:58:13, 20 Квітня 2008 --- Адже я теж дуже довго з цим усім розбирався.
--- End quote ---
Якщо стоїть імідж Gemini, то щоб ще і з жтагом не розбиратися, не встанновлюйте версію вище ніж 4.2 !
Навігація
Go to full version