Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Нові підробки Опенбоксів

<< < (18/25) > >>

vector:
Доброго дня всім учасникам форуму.І мені б хотілося виразити свою думку по цьому питанню...(підробки).Хто сказав що опен-бох є прямо таки чуть не богом ... Повірте мені як ремонтнику тільки і носять як не 820 то 800... (глобо і гнусмаси з кандьорами невщьот...).Більше двох років займаюсь виключно тільки так званими підробками :) (збут,встановлення, обслуговування,сервіс...) люди добрі голова інколи болить тільки із-за грози або перевищення напруги...
В звязку з Г*ВНЯНИМ сервісом оригіналів (де таке бачено по два місяці ждати тюнери з ремонту...і приходить а дефекти як були так і остались...) що дальше... а які вони приходять зовнішні... а були як нові...
Відправляють знайомі (встановники) знову в сервіс ... а потім після сервісу ,коли надоіло займатися лишніми (тєлодвіженіями) несуть до мене...:(  а майстер я дорогий...:D
Висновок - з декількох тисяч підробок ,менше головноі болі чим з декількома сотнями оригіналів ....(з лічноі практики)
А клієнта ненадуриш ... коли питаєш що ВАМ поставити ввідповідь чуєш тільки не опенбокс !!!!(нетак як раніше - тільки опенбокс) Або поставте  стартрек 1150 або алскай 680 ...
А по поводу етичності.... шаринг це тоже не етично ...а що зробиш ...
Про людей подумали ... коли кодували ICTV CTБ НОВИЙ ...скільки сидимо без карточок...????
Вибачте за реаліі життя...ВИ і самі це знаєте...така гірка вона правда...:mad:

Vetal999:

--- Цитата: sathak;7020 ---потому что в пауке своё родное ПО, которого у подделки никогда не было, и не будет...
--- End quote ---

ПО тут якраз нідочого. Гул є наслідком того, що замалі ємкості шунтують живлення. Я доставляв, то гул трохи зник і чути лише коли вискакує меню.

ioan:

--- Цитата: tosat;11047 ---В продажі появились нові приймачи Allsky X-680. І хоча вони зовні непохожі на звичайні Опени Х800 (в них повністю перероблена компановка, так карткоприймач розташований з лівого боку, змінений дизайн, світлодіод включення синього кольору розташований в секторі індикатора, є також зміни і на задній панелі - так наприклад, стало його зручніше програмувати (сом порт та роз"єм скард розташовані на деякій відстані і не мішають один одному), ще одна немоловажна деталь - добавлений вимикач живлення (тепер шнур з розетки можна не дёргати...) софт для них підходить якраз від Опенів Х-800. Викладаю фотки,кому цікаво, правда якість як завжди, бо знято мобільником...

То Вік..Невеликий Ахтунг..в звязку з підробками х800 фірма опенбокс(Сат-Систем) трохи обмежила розвиток софтів на дану модель..будь те уважні при купівлі..!!!!
--- End quote ---

дуже хороші тюнера ,перші я ставив більше року тому і до сеї пори жодних нарікань -поставив і забув .Нажаль в Львові рідше їх можна купити,зараз появились но ціна явно завишена

vic:
У нас в Тернополі sashko ними торгує..теж не чув від нього нарікань..все ніби чікі-чікі..чого не скажеш про оригінали...
Для мене важливіше нині зрозуміти причину такого високого рейтингу опенів і низької їх якості...............чому так..чи можливо-а далі як?:confused:

tosat:
І я вставлю своїх пять копійок: привезли мені недавно опени Х800.., але по ціні 65 у.е.., що це оригінал, чи підробка..? по зовнішньому вигляду не визначиш...
P.S.  А Allskay виявились досить непогані тьюнери і по якості та надійності...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version