Автор Тема: Допоможіть прошити Jeferson X-810  (Прочитано 7170 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Krasyuk

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 91
  • Рейтинг: +47/-0
Допоможіть прошити Jeferson X-810
« : 22:47:26, 16 Лютий 2008 »
Допоможіть прошити Jeferson X-810.

Неможу прошити прошивку, канали, ключі. Ні яка програма тюнера небаче.

Підскажіть в чому може бути проблема?

Відсутній Мішаня

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 103
  • Рейтинг: +64/-0
Допоможіть прошити Jeferson X-810
« Відповідь #1 : 00:13:48, 17 Лютий 2008 »
Має підійти ПЗ віз Опенбокса Х-810, тобто x-800_updater, для каналів - pobedit. Інакше проблема в залізі.
Samsung 9500 VIA CI 90E-30W

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Допоможіть прошити Jeferson X-810
« Відповідь #2 : 00:23:10, 17 Лютий 2008 »
Допоможіть прошити Jeferson X-810.

Неможу прошити прошивку, канали, ключі. Ні яка програма тюнера небаче.

Підскажіть в чому може бути проблема?


Перш за все потрібно було вказати назву програми,якою ви маніпулювали даним апаратом. Прошивки дійсно підходять від опена. А проблемою того,що ви не можите прошити даний апарат,може бути палений порт,або взагалі він може бути неробочим,так як китайці народ економний та іноді забувають впаяти деякі детялі.

ЗІ. В мене іноді бувають граблі з перешивкою оригінального оупена з ноута через юсб-рс232,після перешивки перед тим гробіка чи якогось аріона. Мені допомагає перезавантаження компа,або передьрнути сам перехідник. Перезавантаження краще,бо можна спалити перехідник. Удачі.

Відсутній Krasyuk

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 91
  • Рейтинг: +47/-0
Допоможіть прошити Jeferson X-810
« Відповідь #3 : 00:30:44, 17 Лютий 2008 »
Я намагаюсь прошити тюнер програмою F-300_Updater_v1.01_ua але результати марні.
Програма Рobedit0913 також небачить. З ранку я якось прошив тюнер на прошивку 5.24 і все і після того я ніяк неможу прошити його.
Тюнера перешити з ранку мені допомогло скиданям налштувань в заводську установки.

 Що це може бути за причина такого глюку?

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Допоможіть прошити Jeferson X-810
« Відповідь #4 : 00:37:20, 17 Лютий 2008 »
Причиною глюку є сам джеферсон *+*- Спробуй прогою нижче викладеною. Сотнями нею перешив лємбергів,джеферсонів,алскаїв та їхнього клона опенбокса *+*- Перегрузи комп,запусти прогу,вкажи на файл та після конекту пхаєш вилку тюнера в 220. Нічого нового,все стандартно! Подивись ще в меню того джеферсона що там за софт? Можи ти не той софт пхаєш?

Відсутній Krasyuk

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 91
  • Рейтинг: +47/-0
Допоможіть прошити Jeferson X-810
« Відповідь #5 : 00:53:12, 17 Лютий 2008 »
Недопомагає. Роблю так: відкриваю прошивку Openbox_X810_5.26_(Ver0910). Вказую компорт 2 (Компорта 1 в компі нема), нажимаю на кнопку Запись, в програмі пише Подключение... і все і на тому все глухо. Все стоїть на місці і нічого нешиється.
Підскажіть в чому ще може бути проблема?

Відсутній stepan_kv

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 927
  • Рейтинг: +1916/-1
Допоможіть прошити Jeferson X-810
« Відповідь #6 : 01:20:11, 17 Лютий 2008 »
Попробуй зменшити довжину нульмодемного кабеля до 20-30 см.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2899
  • Рейтинг: +2901/-13
Допоможіть прошити Jeferson X-810
« Відповідь #7 : 08:40:04, 17 Лютий 2008 »
Недопомагає. Роблю так: відкриваю прошивку Openbox_X810_5.26_(Ver0910). Вказую компорт 2 (Компорта 1 в компі нема), нажимаю на кнопку Запись, в програмі пише Подключение... і все і на тому все глухо. Все стоїть на місці і нічого нешиється.
Підскажіть в чому ще може бути проблема?

А ти хоч раз прошивав на своєму компютері Опенбокса , або його клонів ?
Може навіть бути така справа , що сам комп не хоче прошивати дану модель !
У мене таке було не ноутбуці , то я купив переходнік USB на RS232 ,
і на ньому аж запрацювала прошивка Опенбоксів та його клонів !!!
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1457
  • Рейтинг: +1814/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Допоможіть прошити Jeferson X-810
« Відповідь #8 : 08:54:33, 17 Лютий 2008 »
,або передьрнути сам перехідник. Перезавантаження краще,бо можна спалити перехідник. Удачі.
Ти хоть один перехідник спалив..? Бо я їх дьоргаю щодня, і все працює...
Но на "мамі" сом порт вже "висмалив"...
Krasyuk: Ще може бути причина в недобрій розпайці СОМ шнура (на форумі вже не раз описувалось), повинно бути 3-2, 2-3, 5-5, також не помішає 5 вивід на кожному кінці припаяти до корпуса, більше дротів не потрібно.
Удачі...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній valik55

  • Спонсор
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 179
  • Рейтинг: +80/-0
Допоможіть прошити Jeferson X-810
« Відповідь #9 : 08:59:48, 17 Лютий 2008 »
можеш перезвонити мені я тобі допоможу 80977883030 Валік
80673097415

Відсутній Krasyuk

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 91
  • Рейтинг: +47/-0
Допоможіть прошити Jeferson X-810
« Відповідь #10 : 12:18:53, 17 Лютий 2008 »
Цитувати
А ти хоч раз прошивав на своєму компютері Опенбокса , або його клонів ?

Так перепрошивав. Мені пару днів назад приносили 5 джеферсонів Х-800 і всі перешивались без проблем.
А от цей Х-810 нехоче і от що хоч йому роби.

Я вжей і кабелька врізав, як тут писали, зробив 20 см., (дуже незручно таким коритким шити).
Ком порт в компютері нормальний бо тількишо шив інші тюнера все працює. Моя думка така шо це проблема в самому тюнері там мабуть китайці на чомусь з економили і тому він шиється як йому захочеться. А де мона нацти схему цього тюнера? Може вони шото там недопаяли?

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2899
  • Рейтинг: +2901/-13
Допоможіть прошити Jeferson X-810
« Відповідь #11 : 12:49:59, 17 Лютий 2008 »
Цитувати
А ти хоч раз прошивав на своєму компютері Опенбокса , або його клонів ?

Може вони шото там недопаяли?


Мені одного разу принесли новий тюнер на прошивку , не памятаю вже який , теж не міг прошити ,
я його розібрав , і виявилось що там не був запханий в плату розйом ком порта . Я втикнув і прошив !
Може таке і у тебе !!! У ньому вже щось є загнане , чи він у тебе пустий ? Його ще не перешивали ?
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Krasyuk

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 91
  • Рейтинг: +47/-0
Допоможіть прошити Jeferson X-810
« Відповідь #12 : 13:04:19, 17 Лютий 2008 »
Його мені принесли сказали щоб перешив. Там стояла 5,05 прошивка. Я з нього стянув сортіровку. Перешив тюнер в 5,24. Завантажив його в заводські установки і все і після того він нехоче шитись.
Я його розібрав подився там компорт напряму впаєний в плату.

Відсутній Marcin

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 78
  • Рейтинг: +39/-8
  • sedes>> siedzenie dla mających gówno do roboty
Допоможіть прошити Jeferson X-810
« Відповідь #13 : 21:22:02, 17 Лютий 2008 »
Na moju dumku treba zadzwonyty do Shinchujasia do wyrobnyka danych tiuneriw i zapytaty po kytajsku szo wony takyj szmelc na rynok wypuskajut bo inaksze jak?
Oryginał jest Lepszy!

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1292
  • Рейтинг: +2434/-11
Допоможіть прошити Jeferson X-810
« Відповідь #14 : 23:39:25, 17 Лютий 2008 »
попробуй но його прошити різними софтами,по черзі, від 800того,810,та 820, мав я такий фокус,800тий жеферсон прошився софтом 810 опена,шкоди не зробиш.Просто якщо не той софт то він не піде тай годі.Якшо ж не піде ні один ,тоді шукай причину в ком порті.
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

 

Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 2632
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
Будь ласка, допоможіть!! Після патчера F300 нема картинки, звук є!!

Автор sanek911Розділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 13
Переглядів: 2876
Остання відповідь 10:52:50, 30 Вересень 2008
від sanek911
DreamBox 500HD (sim Ferrari, 2011 року) допоможіть підняти

Автор slavonРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 673
Остання відповідь 10:55:30, 06 Квітень 2020
від tibi
Не можу записати імідж будь-яким софтом, допоможіть!

Автор OlegikРозділ DBox-2

Відповідей: 3
Переглядів: 1720
Остання відповідь 11:54:19, 07 Серпень 2007
від Zerg
Будь ласка, допоможіть розібратись з Cas - Reader UA ver:0.0.3.3!

Автор BaksРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 5
Переглядів: 1980
Остання відповідь 09:50:09, 22 Липень 2008
від Yaro