Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD
DREAMBOX DM 500-S (китайський)
canzas:
Не можу зрозуміти, чому у мене пропадає канал Zik з амосу ,дивишся його нормально ,потім переключаю на другий канал ,повертаюсь знову на нього- а там пише ,що сервіс не знайдено і це тільки з оцим каналом у мене такі проблеми ,ручний пошук результату не дає ,допомагає тільки сканування усього супутника але це так довго і нудно- ніхто з таким не стикався? Як його вилікувати?
osadtsa:
Спробуй поміняти DiSEqC
canzas:
Не допомагає, проблема в чомусь іншому -я хотів спитати таке- залив новий satelites.xml, до речі їх там два, тільки другий закінчується на old, залив у обидва ,не знаю потрібно було в обидвох міняти чи ні ,ну так от тепер я не знаю чи список автоматом зявиться в настройках тюнера чи ще щось потрібно робити?
tosat:
зразу видно, що ти новачок.. :2funny:
файл з розширенням old - можеш сміло витерти.., а satelites.xml, якщо в нього всередину поглянути, наприклад блокнотом, містить тільки дані про транспондери.., автоматом нічого ніколи не появляється, напевно треба пошукати та посортувати вручну.. :)
P.S. Останнє також можна зробити і редакторами сеттінгів..
roshja:
підскажіть...чи можна настроіти шару ...е нетбук віндос7 початкова .дрімбокс 500с.
Навігація
Go to full version