Автор Тема: Налаштування позиціонера 1.2 на Енігмах  (Прочитано 1751 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Cyfra

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 12
  • Рейтинг: +13/-0
Чи є на Енігмах, зараз стоїть Джемені 4.2, але пробував і Nabilo,Dream of Pirates,PB,SiF, та ніде не знайшов редагування швидкості повороту антени. Ситуація в тому, що антена повернулась, а тюнер думає що ще не встигла і не зручно дивитися.  *-I
Vu+ Duo

Відсутній Cyfra

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 12
  • Рейтинг: +13/-0
Налаштування позиціонера 1.2 на Енігмах
« Відповідь #1 : 13:18:28, 18 Лютий 2008 »
В нейтринах є така фішка, а на Енігмах нема взагалі чи ніхто не знає ? Мав би бути якийсь параметр відповідності швидкості мотора. Vic
Vu+ Duo

Відсутній carder

  • Китайський насяльніка
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 546
  • Рейтинг: +321/-3
  • Використання ядерної зброї, призведе до кніця!
Налаштування позиціонера 1.2 на Енігмах
« Відповідь #2 : 15:11:03, 18 Червень 2011 »
Проблема с ДРИМОМ 500 китай, не хоче працювати нормально з позіционером?
Перша проблема тарілка повернулась, зафіксувалась на супутникові потім через сикунд 5-10 появляєтся сигнал та зображення.
Сама головна проблема висне кожні 30-40 хв, при простому підключені все ок і працює нормально, імідж встановлений Набіло 8.
Допоможіть корисною порадою?
Всі питання  до мене по контактам:
Telegram @Gemostator
Продовження підписок Funcam and Gshare за реальними цінами а не таким як в інтернеті!!!

Відсутній zenon101

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 42
  • Рейтинг: +17/-1
Налаштування позиціонера 1.2 на Енігмах
« Відповідь #3 : 18:26:38, 19 Червень 2011 »
По перше потрібно більше інформації як підключені головки,який ДАЙСИК,які налаштування?
GI 11000 4K UHD, DM800 HD se, SSL a8p WiFi OpenPli 4/ 4w,5e,9e,13e,36e,46e,75e,85e,90e - KY band.   40e,49e,85e,90e,96e - C band - позиціонер.

Відсутній carder

  • Китайський насяльніка
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 546
  • Рейтинг: +321/-3
  • Використання ядерної зброї, призведе до кніця!
Налаштування позиціонера 1.2 на Енігмах
« Відповідь #4 : 10:07:37, 20 Червень 2011 »
А підключений так нестандартне налаштування, звичайний дисек універсал перший порт кругова другий, були вибрані налаштування мотора потім по самим сильнішим транспордерам були налаштовані супутники. 4w-5e-13e-36e-53e-75e.

Саму систему крутить нормально але через кожні 10-20 хвилин зависає або сам перезавантажуєтся, зміна іміджім ні до чого не призвела. Хто зтикався з такою проблемою допоможіть, будь ласка! >:(   an24
Всі питання  до мене по контактам:
Telegram @Gemostator
Продовження підписок Funcam and Gshare за реальними цінами а не таким як в інтернеті!!!

Відсутній roger5000

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1074
  • Рейтинг: +2787/-1
  • м Тернопіль
Налаштування позиціонера 1.2 на Енігмах
« Відповідь #5 : 11:44:34, 20 Червень 2011 »
Спробуйте інший блок живлення, в загальному китайські s500 не дуже добре працюють з позиціонером.

 

Прилади для налаштування Антени Freesat V8. SatLink .Новинки DVB-T2 DVB-S2 комбо

Автор vlad63Розділ Куплю - Продам

Відповідей: 128
Переглядів: 58668
Остання відповідь 17:27:44, 20 Липень 2020
від vlad63
Налаштування oscam dre для MediaVox Team dbox-2 maxVAR edition 2xI

Автор agrotexnikaРозділ Енігма ( Enigma)

Відповідей: 5
Переглядів: 2899
Остання відповідь 14:36:10, 10 Лютий 2015
від bodyan
Налаштування САТ ТВ за допомогою Easycap 4 канала Video AudioTV USB 2.0

Автор Andrey KulishРозділ Різні технічні рішення

Відповідей: 2
Переглядів: 850
Остання відповідь 15:37:29, 12 Грудень 2011
від axelfol
Основні налаштування AzBox Elite / Premium HD і завантаження іміджу...

Автор gotsanyukРозділ АБетка

Відповідей: 0
Переглядів: 2652
Остання відповідь 13:53:03, 07 Квітень 2011
від gotsanyuk
Практика налаштування на Amos 2, 4.0°W, проблеми з прийомом сигналу з супутника

Автор anro87Розділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 8
Переглядів: 1663
Остання відповідь 19:45:38, 20 Серпень 2011
від sattv1