Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus
Змініть заставку на своєму Глобо !
Арчи®:
останній смайл розумію пішов на мою адресу
Аж ніяк, чисте узагальнення *-Y
M1sha:
Є варіант, заставку на радіо виконати в вигляді фото головного вашого правоохоронця,фото повинно бути широковідомом, ну наприклад на ювілеї виголошує промову, ще підпис якийсь, нормальний.Я серйозно, у себе одному пожежнику прошивку робив, то для нього сопутник перейменував в "притипожежний".Мов зірку не можу, а сопутник-будь ласка.Йому дуже сподобалось.І по темі, ця програма іноді прошивку розкидала на кучу маленьких файлів з різними розширеннями, з яких складається сама прошивка, самі заставки (малюнки) були вже в форматі mpeg-4 і були розміром десь 20кб. Було б цікаво прошивку розібрати, а потім докучі зібрати.Там є що змінювати. Колір меню наприклад,розміри, наскільки я розумію це задається за допомогою якихось констант.
Wasja:
Я так думаю що в найближчий час прийдеться кожному клієнту на вибір вставляти якісь картинки- для розширення сервісу під час прошивки на що відповідно повинна піднятися плата за надання даної послуги. *oohaa*
Yaro:
--- Цитата: Andrey Kulish від 18:14:16, 24 Листопада 2008 ---мда, я розумію що не всі співробітники ПО подарунки але є ж нормальні люди. останній смайл розумію пішов на мою адресу, дуже дякую за повагу, тема бачу набуває не того напрямку буду видаляти дописи мабуть ....
--- End quote ---
Андрію, не приймай близько до серця, Арчі наш хлопак і пустопорожніх образ собі не дозволить, ручаюся. Мені теж кілька разів зустрічалися нормальні мужики з органів, так що можу твої слова підтвердити.
Yaro:
--- Цитата: slavon від 15:10:41, 24 Листопада 2008 ---А що в нас мусора вже разбираться в питаннях САТ-ТВ ??? Супер !!! Прогрес на лице ... !!!!
--- End quote ---
Славоне, ти вирази міг би вибирати...так недовго когось і образити.Не мене,ні, мене в свій час туди не взяли, вже не пам"ятаю, чим мотивували відмову, але тепер мені зрозуміло, що туди краще не потрапляти.
Навігація
Go to full version