Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом
Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.
ivanzem:
В тому вся і справа що 4.
Ogirok:
Щось дивне коїться з 5000 Глобо.
Включаю. Загрузився. Попрацював 1-5 сек і пише - "нема сигналу" на жодному каналі/супутнику.
Підстановка завідома справного БЖ погоди не зробила.
Перешивав з іншого тюнера, а також з СОМ порта ПК - не допомагає.
При скануванні каналів не знаходить навіть якщо без дісіка напряму.
Ледь світяться на лицевій панелі зелений і червоний індикатори.
І ще ось що цікаве:
Сканую якось 13Е. Крім нетипових для цього супутника каналів заскановує Enter_Film, Inter+, Enter на частоті 11219/27500/Н - і працюють.
При скануванні 4W знову ті самі Enter_Film, Inter+, Enter на частоті 11224/27500/Н - і працюють.
При скануванні 19Е ті самі Enter_Film, Inter+, Enter на частоті 12071/27500/Н.
Хто що радить?
Yaro:
Може, я тобі пораджу? Подібне саме було в мене, Глобо 6010. Так я найшов в обв"язці 317 мікрухи один дохлий транзюк, такий маленький, SMD, просто тестером його вичепив, один перехід був дохлий, поміняв - і все стало ОК.
Але то все ІМХО...
yuras:
Не знайшов нічого по питанню, яке мене хвилює. Інструкція так само прочитана не одноразово!
А проблема наступна: при підключені ДВД-плеєра до ресивера Globo 6000 через гніздо VCR SCART ніякими діями не можу добитись сигналу на виході TV SCART від ДВД. Весь час є зображення і звук від ресивера, і не переключається!
При підключення до телевізора ДВД-плеєра напряму, він показує.
Підкажіть будь-ласка як саме відбувається переключення: автоматично (саме переключається при появі зображення на вході VCR SCART), при переведені ресивера у режим стен-байт, чи якимось чином з пульта? Мною були перепробувані всі варіанти які прийшли в голову, і так не вдалось підключити ДВД-плеєра через ресивер.
Дякую.
Ankl:
думаю що і не буде, а от навпаки бачив через двд (здається панасонік) то він підключений до телевізора, а тюнер у двд
Навігація
Go to full version