Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом
Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.
Ankl:
Та мені зрозуміло, як ремонтнику то скінчився умовний час, який було виділено на ремонт аппарату (за домовленістю обох сторін).
А за поради дякую. Віддєднаний БЖ не видає напруги, то значить материнка не садить, буду вести пошук у вторинних колах БЖ
Android-80:
--- Цитата: Ankl;14268 ---Та мені зрозуміло, як ремонтнику то скінчився умовний час, який було виділено на ремонт аппарату (за домовленістю обох сторін).
А за поради дякую. Віддєднаний БЖ не видає напруги, то значить материнка не садить, буду вести пошук у вторинних колах БЖ
--- End quote ---
Заміни д9,або д10,в мене дуже частенько попадались тюнера на ремонт з таким діагнозом. Удачі!
Ankl:
Всі вторинні ланцюги перевірив, і нічого, та у первинному знайшов діод та незнаю що за звір, на платі D5, а маркування HER107, опір має близько 1.5 кОм одному напрямі, а в другому близько 1кОм
Android-80:
--- Цитата: Ankl;14319 ---Всі вторинні ланцюги перевірив, і нічого, та у первинному знайшов діод та незнаю що за звір, на платі D5, а маркування HER107, опір має близько 1.5 кОм одному напрямі, а в другому близько 1кОм
--- End quote ---
Я,при пошуку пробитого діода,завжди відпаюю одну з лап(так простіше визначити). А в колі знайти пробитий діод- 50/50:rolleyes:
Ankl:
Та зрозуміло, я його випаяним і перевіряв
Навігація
Go to full version