Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом

Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.

<< < (92/96) > >>

freak999:
Це я другу перепрошивав. Він прийшов забрав, а потім зразу підключив. Я у себе перевіряв, усе працювало, тож не думаю, що справа у відеорежимі.
Додано: 11:09:29, 24 Лютого 2013
--- Цитата: hmura від 06:48:51, 24 Лютого 2013 ---Подивись який відеорежим включено !

--- End quote ---

--- Цитата: hmura від 06:48:51, 24 Лютого 2013 ---Подивись який відеорежим включено !

--- End quote ---
Навіть ніколи б не додумався туди заглянути. Відеорежим був відмінним від CVBS установив його і тепер все в нормі.
Дуже дякую.
Для дякую існує кнопка

hmura:
vostef Проффесіонали зразу під електричку кидають  O0

Остап:
Тюнер Глобо 5000.Почну з проблеми, сигнал на усіх супутниках присутній, на лицевій частині приймача постійно моргає зелена кнопка рівня індикатора сигналу але самі канали не працюють тобто весь час сипле по екрану квадратиками і губиться звук.Рисочки рівня сигналу до нуля не опускаються але все рівно дивитися неможливо.,БЖ в порядку, поставив перемичку на жовтому транзисторі з мідного дротика.Кренку не провіряв.Може хтось стикався з таким і скаже в чому суть і що поміняти.

chikosh:
БЖ в порядку ще не значить , що порядок повний . Підкинь інший, або заміни вхідний мережевий електроліт.

Остап:
Ок,спробую.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version