Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом
Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.
igorh:
Замість3.3 є 4.5.Замість 5--7В
igorh:
Цифровий тестер показує невірно.Вибачаюсь.
Rostyk.07:
Буває, заміни батарейку!
big_gora:
Globo 5000 Plus проблеми із сигналом. Вилікувався заміною термоопору біля вхідного тюнера на опір 0.22 ом.. Тупо.....
shpak:
Хлопці, привіт. Необхідна свіжа думка, бо сам вже 2 тижні мордуюсь і не можу дати ради.Ситуація така. Є Глобо 6000СІ. Спочатку тюнер нібито працював, була присутня графіка, рівень сигналу - десь 47, а якість - 0. На виході на голову - 24 В. Ніби банально. Міняю 317-у. Напруги зявились, хоч і не дуже коректні - 14/16 В. Але зображення все одно немає причому і якість і рівень сигналу стали по нулях. Через деякий час (тюнер був включений) на виході 317-ї - 0В, управління - 1В, на морді засвітився червоний світлодіод, табло згасло. В цьому стані він перебуває і дотепер. Перша думка була про те що здохла память. При включенні процес закінчувався заставкою ТРУМАН на телевізорі і червоним світлодіодом наморді. Спробував відновити за допомогою JTAG.( на опорах і світлодіодах) Трохи помучився але все таки прошив прогою СКАЙМАКС. про те що прошивка відбулась успішно суджу з того, що дампи спочатку залитий, а потім зчитаний при перевірці ГЕКСЕДІТОРОМ не відрізняються. А от тюнер далі в ступорі. напевне проблема все таки в залізі, навіть, як я тепер думаю скоріш в процесорі. Буду вдячний за будь-які поради і свіжі думки. Дякую
Навігація
Go to full version