Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом

Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.

<< < (68/96) > >>

ivashko:
Як би тільки  та частина, котра відповідає за аудіо-відео то на морді би щось світило і шився через COMпот. Всерівно дякую за відповідь, а апарат іде під прес (чоловік купив собі новий)

vfedorkiv:
 *-P Привіт усім. В мене виникла проблема із стягненням прошивки з глобо 3-6000 напруги на блоці живлення всі нормальні а прош. стягнути неможливо починається процес ніби нормально а потім висне,а на тюнері включається канал. Пробував залити прошивку -заливається але дуже довго,якщо хтось стикався з таким відпишіть ,дякую.

SERS3333:

--- Цитата: vfedorkiv від 15:44:47, 26 Березня 2009 --- *-P Привіт усім. В мене виникла проблема із стягненням прошивки з глобо 3-6000 напруги на блоці живлення всі нормальні а прош. стягнути неможливо починається процес ніби нормально а потім висне,а на тюнері включається канал. Пробував залити прошивку -заливається але дуже довго,якщо хтось стикався з таким відпишіть ,дякую.

--- End quote ---
Коли стягуєш прошивку,канали або ключі з глоба, треба сидіти біля компа тихо ,не рухатись і не дихати :2funny: :2funny: :2funny:

vfedorkiv:
 :uglystupid2:якщо незнаєш ліпше нічого не пиши,ато такі коментарі сотні дати можуть :knuppel2:

sashko2:
Думаю все таки проблема в БЖ !

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version