Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом

Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.

<< < (64/96) > >>

Volodya:
Кренка вхід 13,5в,вихід 8,9в.; 47мкф на 400в замінив-результат 0.Як перевірити комутатор?До речі в мене не 4053,а 455?,якщо йдеться про ІСА3.Він стоїть біля кренки.Тип материнки S-VER1.0.Йду шукати далі.Ввечері відпишусь,бо вдень нет ніякий.Може хтось має змогу дати напруги на кренках,комутаторах зробочого тюнера,бо немаю ні блок куди підставити.Я так розумію що щось пробиваеться,але частково,звідти і бігання всяких цяток не табло.

Volodya:
Питання вирішене.Замінив кренку,кварц.Шум був дійсно від конденсатора в первинному колі,просто поставив таке ж дрантя як випаяв. an33

Android-80:

--- Цитата: Volodya від 21:04:24, 25 Листопада 2008 ---Питання вирішене.Замінив кренку,кварц.Шум був дійсно від конденсатора в первинному колі,просто поставив таке ж дрантя як випаяв. an33

--- End quote ---
Я радий за тебе, але що заважає поставити 68 mKf? Сотки для жробіка забагато, але 68 якраз при нашому світлі достатньо, хоча при двох фазах і 100mKf зашипить :2funny:

Volodya:
Взагалі саме 68мкф я і поставив.І що цікаво БЖ став практично безшумним,а ставлю новий на 47Мкф трохи шумить.Може знову відома китайська економія?Я в розумінні що 68 напевно там повинен бути. *-I

grek:
StarTrack 550D. Після грози не регулюється звук. В чему може бути причина?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version