Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом

Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.

<< < (57/96) > >>

Android-80:

--- Цитата: SERS3333 від 16:11:17, 16 Серпня 2008 ---Такий прикол завжди відбувався з глобоподібними після "мигань" в мережі.
Я думаю відносно цього і треба шукати.
Копай живлення

--- End quote ---
Читайте уважніше! Я ж писав, що проблема залишається, незалежно, як вимикати - пультом чи з розетки. ;)

Yaro:

--- Цитата: Android-80 від 16:23:36, 16 Серпня 2008 ---2. Флешку теж замінив, правда дамп прийшлось перелити, бо зняв флеху з трохи іншого апарату.

--- End quote ---

Якщо флешка не є абсолютно такої ж марки, яка була в тому Космосаті - це навіть дуже може бути причиною полтергейсту. Це, можливо, не звучить переконливо, особливо для тебе, бо ти на тих флешках розумієшся і сам непогано, проте прикинь: інша флешка і пишеться по-іншому, можливо, апарат не цілком розуміє ту флешку,звідси можуть бути ті явища. Зазвичай прошивка містить в собі інформацію про те, які типи флешок апарат підтримує коректно, а ти міг потрапити якраз на котрусь із тих, що підтримуються, але не цілком коректно.Тобто і з Еепромом і процесором така флешка не буде цілком коректно працювати.Маю велику підозру, що це саме так - але слово за тобою :)

Yaro:
Спробуй видалити який-небудь канал, і якщо прошивка після цього злетить повністю (або список каналів злетить) - то правда моя. Якщо ні - то вже не скажу, де копати...ще, правда, існує можливість, що порушений зв"язок з Еепромом по шині І2С - можливі обриви доріжок чи непропаї, або ж несправна деталь в ланці до Еепрома, і сигнал до нього просто не доходить.Варіант 2й: судячи з наведеного, не працює запис інформації в Еепром, зазвичай це коли 7 нога Еепрома не на землі, в твоєму випадку може якась інша нога, інколи її спецом не кидають на землю, виключаючи таким чином запис в Еепром.

globo:
Не на одному форумі піднімав подібне запитання, про скидання глобаків в режим по замовчуванню при проблемах з напругою, але напевно у Вас клінічний випадок.Можливо якись з електролітів поблизу епром має утічку. Думаю лікувати потрібно софтово, виставити по замовчуванню необхідне, але як і сам хочу знати, а програмісти відмовчуються по даній проблемі  :'( ?!!!

vanja:
Принесли Глобік, на якому працює тільки Хотбірд, з Амоса і Сіріуса сигналу нема. Перевіряв на своїй антені  - ситуація аналогічна. Перепрошивка не допомогла. Може хтось допомогти?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version