Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом

Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.

<< < (56/96) > >>

Yaro:

--- Цитата: jocoka від 18:23:01, 09 Серпня 2008 ---Це теж флешка чи шось друге.

--- End quote ---

Думаю, що все-таки флешки, доходять уже.Взагалі в тих моделях дуже ненадійні флехи ставлять.Міняти треба на надійніші...

Крім флешки, ще може бути справа в тім, що не встигає коректно прописатися Еепром при виключенню не пультом, а з розетки.

Android-80:
Хто допоможе розібратись з монстром - космосат 7100. Все нормально, но тільки вартує вимкнути з розетки чи пультом, та зараза змінює мову на англійську, вимикає блокування каналів та стартує з першого каналу?! Флешку та оперативку поміняв не допомогло *-G Ваші пропозиції??? ;)

SERS3333:

--- Цитата: Android-80 від 16:06:24, 16 Серпня 2008 ---Хто допоможе розібратись з монстром - космосат 7100. Все нормально, но тільки вартує вимкнути з розетки чи пультом, та зараза змінює мову на англійську, вимикає блокування каналів та стартує з першого каналу?! Флешку та оперативку поміняв не допомогло *-G Ваші пропозиції??? ;)

--- End quote ---
Такий прикол завжди відбувався з глобоподібними після "мигань" в мережі.
Я думаю відносно цього і треба шукати.
Копай живлення

Yaro:

--- Цитата: Android-80 від 16:06:24, 16 Серпня 2008 ---вартує вимкнути з розетки чи пультом, та зараза змінює мову на англійську, вимикає блокування каналів та стартує з першого каналу?!  Ваші пропозиції??? ;)

--- End quote ---

Непогано...якщо перепрошивка іншим софтом не допомагає (часто так стається, що сам софт криво зроблений), то варто перевірити Еепром, якщо він в тій моделі є. Просто накинути інший того ж типу або аналог.

Android-80:
SERS3333 та YARO, велике спасибі за швидку відповідь. Почну трохи детальніше:
1. Напруги всі в нормі, бо блок живлення ремонтував після перепаду, а саме польовик, діоди в первичці, всі електроліти в другорядному колі та стандарт для космосатів d882 по п"яти вольтах. Отож БЖ в нормі.
2. Флешку теж замінив, правда дамп прийшлось перелити, бо зняв флеху з трохи іншого апарату.
3. Оперативку Hynix hy57v641620etp теж замінив, зняв з робочого апарату.
4. Епром 74НС04D теж поставив з робочого апарату.
5. Софти пробував турецький,польський та трумана, але проблема так і не вирішилась. :tickedoff:

Мля, полтергейст якись :2funny: Фтопку його!!! *fack* Але хочу знати причину :tickedoff: Можливо в когось вже таке траплялось???

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version