Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом

Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.

<< < (55/96) > >>

chikosh:
Globo 7010.
Після години інколи троьх роботи перестає слухатись пульта.Кнопки
на морді теж бездіють в той час.Це все зі слів клієнта.
Перевіряв в майстерні.Глобик працював 10 годин а несправність не проявлялась. Так і віддав. Через дві години прибігає кліент і приносить
аппарат- знову на пульт не реагує.
Хто щось підскаже ?

NAZAR:
у мене був випадок коли через лампочку-економку Опенбокси майже не раагували на пульт.А ще у клієнта можливо нарушена вентиляція і він перегрівається...

Rostyk.07:
Уже третій випадок!Принесли на ремонт Globo 5000Plus мертвий на ніщо не реагує БП робочий 100% (підкидав з другого).Після прошивки через JTAG тюнер ожив,після 5-10 ВКЛ/ВИКЛ дефект повторявся.Живленя флешки 3,2В в нормі пульсацій нема.Рідна флешка там стоїть 29LV160TE-70PFTN такої немав,і в продажі думаю нема.Ризикнув і поставив 29LV160BBTC-70 по даташіту відрізняєтся керування.Після заміни флешки тюнер робить все нормально.Висновок 29LV160TE-70PFTN -БРАК!!!Якщо когось цікавить детальніша інформація звертайтеся

Yaro:

--- Цитата: Rostyk.07 від 20:42:53, 08 Серпня 2008 ---Уже третій випадок!Принесли на ремонт Globo 5000Plus мертвий на ніщо не реагує БП робочий 100% (підкидав з другого).Після прошивки через JTAG тюнер ожив,після 5-10 ВКЛ/ВИКЛ дефект повторявся...Висновок 29LV160TE-70PFTN -БРАК!!!
--- End quote ---

Вже після того факту, що постійно повторювався одини і той же конкретний дефект, спокійно можна зробити висновок про несправність флешки. Просто биті сектори в ній з"явилися.

jocoka:
Щось подібне у мене вже два тюнера 3000-6000 попадалися з такою фішкою при відключенню з мережі і почекавши 10 хвилин знов включивши процес доходить до 0000 і тут зависає на хвилин 3-5 потім включається ,при виключенні з пульта ніяких проблем з включенням.Кондери в нормі (клав БП з другого тюнера).Це теж флешка чи шось друге.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version